| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kama33 | |
|
| witam mam problem z nokia c6-00 otóz gdy wchodze na tą mape ovi i ustalam trase i po jakis 5 sekundach wyłączam zeby zobaczyc czy naprawde jest za darmo ta nawigacja a tu stan konta pomniejszony o ok.20gr wie ktos dlaczego ????skoro niby ta nawigacja jest darmowa .. | ||
| Laki1231 | |
|
| kama33, musisz mieć wgrane mapy pobrane z poziomu telefonu lub komputera. Oprócz tego możesz wyłączyć AGPS czyli wspomaganie namierzania lokalizacji za pomocą internetu. Ale nie polecam będzie dużo dłuże namierzać i długo trzeba czekać na wykrycie satelit i mniejsza dokładność. _________________ |
||
| kama33 | |
|
| czyli to ten agps mi pobiera te pieniądze ?? | ||
| Casaya | |
|
| pobierze jesli polaczy z internetem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ale to tylko przez chwilkę do czasu namierzenia pozycji później nie powinno bynajmniej ja tak mam. _________________ |
||
| kama33 | |
|
| no to jeżeli wyłącze tego agps to nie będzie mi pobieralo juz parenaście groszy ? tylko będzie to w pełni darmowe ? | ||
| Laki1231 | |
|
| kama33, tak o ile masz wgrane swoje mapy kraju do telefonu. Gdzie wejść aby to wyłączyć musi ci napisać ktoś kto ma symbiana S^1 bo ja mam inne ułożenie opcji. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| bedzie darmowe,ale dluzej bedzie namierzal twoje polozenie.jak nie znajdzie satelit to wogole cie nie znajdzie jak bedziesz offline edit;ja mam symbian s^1 s60v50 chcesz wylaczyc te laczenie z internetem? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kama33 | |
|
| tak mam swoje mapy wgrane bo jeszcze aktualizowalem z programu nokia ovi suite;) Czyli mówicie ze to będzie mi tylko parenaście groszy bralo ..dopóki nie znajdzie mojej pozycji tak ? a pózniej juz 100% darmocha ? @ jakbym mógł prosić jak sie wyłacza tego agps |
||
| Casaya | |
|
| wejdz w GPS (ta ikonka z zielonym kompasem) ustawienia -----internet-----polaczenie-----tutaj musisz zmienic na "offline" _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| kama33, niech ktoś napisze krok po kroku jak wejść do wyłączenia AGPS. U mnie jest free później. _________________ |
||
| kama33 | |
|
| nosz [cenzura] jak ten telefon mnie wkurza dałem na oflinne i mi wzielo złotówke . ja nie moge | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
darmowa nawigacja w 5800 xm |
Szukam | piotrekk280 | |
Orange: Darmowa nawigacja w telefonach SE |
Operatorzy GSM | patrikos23 | |
Darmowa Nawigacja Orange w najbliższy weekend |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |