| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| alek9a1 | |
|
| Witam Mój problem wygląda następująco. Około pół roku temu padł mi telefon na 3 dni. Nie mogłem z nim nic zrobić, ładowanie nie pomagało, włączanie na różne sposoby, wyjmowanie baterii itp. Po trzech dniach telefon podłączyłem jeszcze do ładowarki samochodowej (jechałem z nim do serwisu), po około pół godz piknęło że się ładuje. Sprawdzam tel. niby wszystko chodzi i wracam do domu. Zauważyłem jednak, że przestała mi działać nawigacja (garmin mobile xt). Przegrywałem nawigacje nic nie pomagało, dlatego dałem sobie spokój. Teraz próbuję dojść do porządku z tym telefonem. - Telefon świeżo sflashowany. - Wgrałem nawigację Sygic mobile. Problemy Sygic Mobile: - brak sygnału GPS - po wejściu w ustawienia "automatycznie znajdź gps" komunikat: nie wykryto modułu GPS Problemy telefon: - po wejściu w narzędzia --> łącza --> dane GPS lubi coś przyciąć, zawiesić wróci do normy po wciśnięciu czerwonego przycisku i wyłączeniu tego przez dłuższe przytrzymanie menu bądź wyłączenie telefonu - po wejściu w narzędzia --> ustawienia --> telefon zaraz po sflashowaniu telefonu było jeszcze możliwość wejścia w ustawienia pozycjonowania teraz ta zakładka zniknęła i chyba jeszcze jakieś inne(mam te 4 od góry), nie mogę już zmienić tych ustawień ale na początku zaraz jak jeszcze mogłem poustawiałem tam wszystko w odpowiedni sposób pod GPS Innych problemów nie stwierdziłem. Kamerka, głośniki, mikrofon, itp chodzi. Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |