| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Dante | |
|
| Witam, Mam pewien problem z całym tym ovi.. Kiedyś bardzo zamulała mi ta aplikacja i nie chciała się łączyć, wszystko wolno chodziło. Co później okazało się po prostu jakimiś problemami na ich serwerze i nie był on dostępny. W między czasie postanowiłem usunąć tą aplikację , z nadzieją że po tym pojawi mi się znów stara ikonka "pobierz" i z niej ściągnę aktualną ovi aplikacje. Nic bardziej mylnego. OVI niby się odinstalowało ale ikonka zostało, i przez nią mogę wejśś na stronkę ovi przez systemową przeglądarkę. Wszystko tam działa, da się ściągać ale jednak irytuje mnie wchodzenie w przeglądarkę za każdym razem Da się jakoś ściągnąć tą całą aplikacje czy tylko jakieś przywracanie ustawień, czy ewentualnie hard formacik ?_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Dante, ta format tela i najnowszy soft. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dante | |
|
Tak myślałem, tyle, że szkoda mi robić formata bo mam mnóstwo aplikacji, mnóstwo programów, i ich kopii zapasowych nie zrobię Więc na razie pomęczę się tak, Laki1231, dzięki za odp. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N95 8GB] Aplikacja symulująca klawiaturę |
Szukam | matilon | |
[N95 8GB] Aplikacja podobna do Instagram lub Molome |
Szukam | kornik111 | |
nokia n95 8GBprosze o pilna pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | SmolenRM | |
[Nokia n95 8GB] Taśma ? |
Pytania i Problemy z telefonami | Dante | |
NOKIA N95 8GB WGRYWANIE STARSZEGO FIRMWARE |
Pozostałe | benykuleczka | |