| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| panmistrz | |
|
| Witam, szukam PL Product Code do Nokii 5130c-2, RM-496, wersja niebiesko-szara. Nigdzie nie mogę znaleźć PL Product Code do tej akurat wersji. Czy gdy potraktuję go Product Code do zwykłej 5130, to telefon padnie? Proszę o podanie takiego product code, a nuż ktoś ma taki telefon w tej wersji. Mam jeszcze jeden problem. W N95 oglądam filmy .avi poprzez program SmartMovie, jednak filmy się przycinają. Można ten problem wyeliminować czy telefon jest po prostu za słaby? |
||
| Jack | |
|
| PL product code: Pobieranie / Download:
Co do n95 to spróbuj core player _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| To są kody do wersji RM-495, i boję się, że nie będą pasować do tej 5130c-2, maja inny RM, ryzykować czy nie? | ||
| Jack | |
|
Właśnie po to się to zmienia _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| No ja wiem, bo nie raz zmieniałem product code, ale sęk w tym, że 5130 RM-495 i 5130c-2 RM-496 to inne wersje, tak jak N95 zwykła i wersja 8GB, i nie wiem, czy 5130c-2 nie ma swoich odrębnych product codes, w których nie ma polskiego, bo 5130c-2 to wersja przeznaczona na rynek amerykański, z tego, co wiem. Więc wgrywać? Jak się pomylę, to co należy zrobić? Flashować phoenixem? | ||
| Jack | |
|
| Tak. Przy pomyłce możesz podnieść telefon poprzez flashowanie _________________ |
||
| Qrek | |
|
| Witam. Mam ta nokię teraz na serwisie ale paczka, z której korzysta to rm-495 Po zainstalowaniu zero problemów product code'y z poczatku wystepują jednak tylko w paczkach do 16.0 w paczce z wersją softa 7.97 już ich niestety nie zastaniemy, a wrzucenie innych skutkuje problemami tylu whitescreen. Tak więc. Któryś z PrCode z pierwszego posta i paczka o nazwie "rm495_CareDP_16.0_07.90_5130XM" będą odpowiednia. NOkia 5130c-2 to model bliźniaczy i można śmiało wrzucać paczki rm495. Pozdro ps. u mnie praktycznie wszystkie nokie leca phoenixem. ta również bezproblemowo |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lista polskich Product Code |
Modyfikacje | lui754 | |
[SE Vivaz] Zacinanie się filmów HD |
Pytania i Problemy z telefonami | SE Vivaz | |
[c6] Zacinanie się filmów podczas ich odtwarzania |
Pytania i Problemy z telefonami | m_sobczak | |
[X6] Product code |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |