| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| TurboPL | |
|
| Chodzi o to, że telefon mi się zepsuł w sposób takowy, że klawiatura niedziałała wgrałem inny soft niepomogło więc pojechałem do serwisu i tam mi powiedzieli, że naprawiom i po 3 dniach odebrałem już działający telefon [wymienili panel przedni z klawiaturom i przyciskami bocznymi] i ja oczywiście zadowolony, że mój legendarny przyżąd do palenie słuchawek działa więc wpinam słuchawki a tu dźwięk jak z mojej X6 czyli cichy więc się pytam czy jest możliwośc jakaś bez downgradu pogłośnić telefon [korektor juz na full] bo szkoda mi kolejnych 30zł za wgranie starego softu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| TurboPL, oczywiscie żaden downgrade nie wchodzi w gre. jedynie co mozesz zrobic to wgrac softa.tutaj znajdziesz odpowiedz jak Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian metoda? raczej JAFEM soft prosze pobrac z navifirm. soft sprawdz *#0000# a przed naprawą wszystko działało? po wgraniu innego softa tez muza grała normalnie tylko ze klawiatura dalej nie dziala? _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| A więć chodzi o to, że mam już najnowszy soft i tym sposobem jest wgrany soft i odkąd klawiatura niedziałała klawisze boczne też więc niemogłem sprawdzić. A z tego co mi wiadomo jak juz jest ten najnowszy soft to niema możliwości wgrania innego no chyba, że tego samego ale z jakimiś ulepszeniami np: zmianą napięcia jakie ma iść na wejście mini jack czy coś takiego a może jakaś aplikacja Chcę dodać , że jedyna wersja softu zgodna z tym ciągiem cyfr 0568368 jest to 4.92 a mam 7.23 i telefon chodzi poprostu gorzej jest jaka kolwiek metoda powrotu do tamtego softu? Albo hardreset czy jakoś tak? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| 0568368 mówisz o PC Na downgrade to nie wiem.chyba ze boxem w komisie... ale czy to sie oplaca? aplikacje sa.ale na symbiana.a z tego co widze to twój nie ma. wiec jedynie aplikacje JAVA. _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| 0568368 pisze mi pod baterią i ważne jest dla mnie zrobienie z tego telefonu telefonu sprzed pół roku o tej mocy muzycznej a potrzebne mi jest to na jutro [zakład o coś] więc skoro niemoge przywrócić tamtego softu to jaka aplikacja? czy co mam zrobić? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| tutaj masz aplikacje JAVA... moze jakis mego głosny odtwarzacz znajdziesz.... http://symbiane.pl/aplikacje-java-vf230.htm _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| Szkoda, że to wszystko bo niema tam nic co mogło by głośniej muzyke odtwarzać. Więc spytam inaczej czy da się zrobić coś takiego coś takiego mam namyśli program lub też jakaś zmiana w systemie która spowoduje normalne granie telefonu dla mnie ten telefon służy tylko do muzyki a teraz to juz bez sensu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| TurboPL, hm... na symbiane da sie.znalazlby sie jakis patch.. ale na twój telefon osobiscie nie znam.ale sa inni magicy którzy moze wymysla cos lepszego.Musisz poczekac do jutra bo dzisiaj juz ich nie ma. _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| A więc czekam na kogoś kto zna się na tym dziale i liczę na to, że użytkownicy pomogą i nibędę musiał inwestować w stary soft. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Raczej nie wina FW(softa). DOWNGRADE BROŃ BOŻE NAWET W KOMISIE zepsują Ci a później nie będzie nikt umiał tego naprawić bo rzekomo się nie da. Skoro masz wersje softu inną niż maksymalna możliwa to znaczy, że masz zmieniony product code telefonu, więc straciłeś gwarancje w NOKII, więc teraz możesz wgrać najnowszego softa którego już masz. Sprawdź na innych słuchawkach. _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| Sprawdzałem i ciągle gra ciszej niż kiedyś a telefon ten naprawiłem tylko po tą muzykę więc prosze o wyrozumiałość i pomoc chociaż jakąś aplikacją. Bo ja żadnej nieznalazłem, a przeszukałem całe 12 stron z linku troche wyżej. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jakby to miało symbiana było by prościej. ;/ _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[C6-00] Głosnik cicho gra |
Pytania i Problemy z telefonami | omen122 | |
[N97] Głośnik gra za cicho |
Pytania i Problemy z telefonami | siemien3540 | |
Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho |
Akcesoria & Gadżety | kubaaaxd | |
[Nokia 5230] Po wgraniu CFW telefon nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | misiaczek123 | |
[N 73] Telefon bo przerwanym aktualizowaniu softa nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | Dolcunio | |
[6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa |