| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marcin6662 | |
|
| Witam mam problem. Kiedy włączam aplikacje Shazam pojawia się jego logo i dalej nic się nie uruchamia, po prostu się zawiesza na ekranie powitalnym. Jeszcze wczoraj nie miałem takiego problemu. Chciałem ponownie zainstalować tą aplikacje ale podobno jest wbudowana na stałe więc się nie da jej usunąć. Wie ktoś może czemu aplikacja się nie włącza? Dodam że jedynie co zmieniałem od tego czasu to ustawienia połączeń internetowych ale czy to może mieć jakiś wpływ? |
||
| Jack | |
|
| Dziwna sprawa. Mam pomysł abyś usunął wszystko co instalowałeś zanim program przestał działać. _________________ |
||
| marcin6662 | |
|
| Już wiem czego to wina jednak jest to problem poważniejszy. Straciłem całkowity dostęp do internetu. Próbowałem konfigurować za pomocą ustawień mojego operatora ale to nic nie dało. Po prostu jak uruchamiam jakiś program który wymaga internetu lub samą przeglądarkę pokazuje się informacja o łączeniu i tak ciągle. Nie wiem naprawdę czego to wina. Dodam jeszcze że podczas łączenia nie zapala się nawet ikonka EDGE. |
||
| Jack | |
|
| Możesz zrobić screen ekranu jak ta ikonka Edge wygląda? Drugie pytanie to czy hard format wchodzi w grę? _________________ |
||
| marcin6662 | |
|
| Telefon jest w sumie nowy więc raczej mogę zrobić format bo nic na nim nie mam. Jednak wydaje mi się że problem leży po stronie Plusa. Na telefonie mojej mamy również nie działa internet przez EDGE (tak samo jak u mnie nie zapala się nawet ikonka) jednak kiedy przełączę na UMTS (HSDPA) działa. Mój niestety nie posiada 3G. Więc miałbym prośbę żeby ktoś kto ma Plusa spróbował się połączyć za pomocą EDGE. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
[Satio] Brak możliwości wyboru punktu dostępu |
Pytania i Problemy z telefonami | satio12 | |
[Nokia 5800] Karta pamięci - komunikat brak dostępu |
Pytania i Problemy z telefonami | borek691 | |
[5228] Brak dźwięku po odłączeniu słuchawek |
Pytania i Problemy z telefonami | neo_30 | |