Autor Wiadomość
rosłon [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 11:41 [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest?   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem, który mnie dręczy. Mam na swojej komórce folder ,,inne" , a jego waga to 23 Mb . Co to może być?
ziomek [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:04   Postaw piwo autorowi tego posta

W folderze inne mogą zapisywać się niektóre pliki z bluetooth a po za tym wykorzystuje go wiele aplikacji i gier więc mogą być tam przechowywane pozostałości po grach itp .

Laki1231 [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Napewno nie pliki Bluetooth one są w folderze RECEIVED. Poza tym podepnij do kompa, w nim włącz pokazywanie ukrytych folderów i się dowiesz;) co tam jest.

rosłon [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:19   Postaw piwo autorowi tego posta

No właśnie tak zrobiłem, tylko że tam nic nie ma kod emotikony: :P , może to pozostałości po plikach z przeglądarki producenta bo ostatnio dość z neta korzystałem.Chyba że jedyne co pozostało to zhackowanie symbian'a, tylko że nie wiem jak za to się zabrać
Laki1231 [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:23   Postaw piwo autorowi tego posta

to wyczyść dane;) przez przeglądarkę i się dowiesz.

rosłon [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:25   Postaw piwo autorowi tego posta

też to zrobiłem i dalej nic.
ziomek [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:53   Postaw piwo autorowi tego posta

pliki z neta są w zupełnie innym folderze na pewno nie w others . walnij hard formata to ci oczyści jak dla mnie to zasoby jakiejś aplikacji .

Laki1231 [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 12:56   Postaw piwo autorowi tego posta

A jak nie to usuń normalnie najwyżej coś nie będzie działać;) czasem jest error coś usuniesz i tam przenosi.

rosłon [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 01:01   Postaw piwo autorowi tego posta

A jak hard formata zrobić ? w komputerach się orientuje , natomiast w phone'ach jestem zielony
ziomek [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 01:06   Postaw piwo autorowi tego posta

hmm hard reset na 5228 to chyba szło jakos tak na wyłączonym telefonie klkasz "Answer + Reject + Camera" i trzymasz te przyciski do mignięcia napisu nokia

rosłon [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 01:13   Postaw piwo autorowi tego posta

ok dzięki, tylko teraz mi motyw przeskakuje na fabryczny przy podłączeniu USB do kompa
drago_o [5228] Folder ,,Inne" zajmujący dużo miejsca. Co jest? Napisany: 30 Sty 2011 02:35   Postaw piwo autorowi tego posta

bo masz go na karcie pamięci i dlatego motyw Ci się zmienia...