| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rosłon | |
|
| Mam problem, który mnie dręczy. Mam na swojej komórce folder ,,inne" , a jego waga to 23 Mb . Co to może być? | ||
| ziomek | |
|
| W folderze inne mogą zapisywać się niektóre pliki z bluetooth a po za tym wykorzystuje go wiele aplikacji i gier więc mogą być tam przechowywane pozostałości po grach itp . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Napewno nie pliki Bluetooth one są w folderze RECEIVED. Poza tym podepnij do kompa, w nim włącz pokazywanie ukrytych folderów i się dowiesz;) co tam jest. _________________ |
||
| rosłon | |
|
No właśnie tak zrobiłem, tylko że tam nic nie ma , może to pozostałości po plikach z przeglądarki producenta bo ostatnio dość z neta korzystałem.Chyba że jedyne co pozostało to zhackowanie symbian'a, tylko że nie wiem jak za to się zabrać |
||
| Laki1231 | |
|
| to wyczyść dane;) przez przeglądarkę i się dowiesz. _________________ |
||
| rosłon | |
|
| też to zrobiłem i dalej nic. | ||
| ziomek | |
|
| pliki z neta są w zupełnie innym folderze na pewno nie w others . walnij hard formata to ci oczyści jak dla mnie to zasoby jakiejś aplikacji . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A jak nie to usuń normalnie najwyżej coś nie będzie działać;) czasem jest error coś usuniesz i tam przenosi. _________________ |
||
| rosłon | |
|
| A jak hard formata zrobić ? w komputerach się orientuje , natomiast w phone'ach jestem zielony | ||
| ziomek | |
|
| hmm hard reset na 5228 to chyba szło jakos tak na wyłączonym telefonie klkasz "Answer + Reject + Camera" i trzymasz te przyciski do mignięcia napisu nokia _________________ |
||
| rosłon | |
|
| ok dzięki, tylko teraz mi motyw przeskakuje na fabryczny przy podłączeniu USB do kompa | ||
| drago_o | |
|
| bo masz go na karcie pamięci i dlatego motyw Ci się zmienia... _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
[C5] Folder "inne pliki" |
Pytania i Problemy z telefonami | solender | |
Gdy zdjęcie zajmuje zbyt dużo miejsca |
Pozostałe | BoRoS | |
Program zabezpieczający "folder" |
Szukam | adi1525 | |
Steve Jobs "nie jest zainteresowany" wpływem iPhon |
Newsy | Laki1231 | |
"Małe jest piękne" - wcale nie!23.03.2011 |
Newsy | sadam81 | |
"Era" od środka - jest fatalnie |
Newsy | Jack | |
N97 mini...ustawiam dzwonek a i tak jest "nokia tune&qu |
Pytania i Problemy z telefonami | Motaba | |
Android musi "mulić"? Nieprawda! Ale "muli''Android jest wolny, ale nie z powodów, jakie podał Andrew Munn. |
Newsy | xJAmaTOx | |
Za dużo SMS-ów prowadzi do narkomanii |
Newsy | patrikos23 | |