| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kiszka45 | |
|
Witam !!! Mam pytanie, a mianowicie posiadam nokie 5228 ktora nie ma wifi a moj tata ma nokie n82 ktora taka funkcje posiada. Wiec czy jest mozliwosc polaczenia sie z telefonem taty gdy ten jest polaczony z siecia przez wifi tak abym mogl miec "darmowy" internet w moim telefonie??? Prosze o odpowiedz !!! Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| drago_o | |
|
| hymm... nie... symbian nie posiada funkcji udostępniania połączenia sieciowego... możesz poszukać jakiegoś programu w google ale wątpię... jak już to musiałbyś udostępniać internet na bluetooth... no i pozostaje kwestia obioru przez drugi telefon (może jakimś BT menadżerem, musisz poszukać)... wydaje mi się, że opcja taka z telefonu na telefon odpada... _________________ |
||
| kiszka45 | |
|
| Aha rozumiem... no nic poszperam jeszcze trochę w internecie może coś wyszukam .... raz próbowałem zrobic sobie internet poprzez komputer przez bluetooth ale miałem problem z programem m-Router. Czy znacie jakiś sposób na internet ciągnięty z kompa przez bluetooth lub przez kabel usb ??? | ||
| patrikos23 | |
|
| Przez kabel za pomocą pc suite lub ovi suite, ale ciągnie transfer z telefonu. Jest to kosztowne. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kiszka45 | |
|
| No wiem to jest niestety kosztowne....ale przez bluetooth za pomoca GnuBoxa . zalezy mi na tym zeby korzystac z internetu w telefonie "za darmo" lub jakims innym sposobem | ||
| drago_o | |
|
| pisałem o tym tu http://symbiane.pl/n97-in...oth-vt19689.htm przeczytaj... i próbuj... powodzenia _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kiszka45 | |
|
dzięki za dobre chęci jakby wam się coś przypomniało to piszcie popróbuje a jak coś się uda to dam znać Musi byc mozliwosc przez bluetooth tylko jak?? grzebałem troche w Bluesoleil ale nic takiego nie znalazłem jakies pomysły ??? Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcji edytuj. Posty scalone.// patrikos23 |
||
| drago_o | |
|
jako, że lubię "grzebać" (podoba mi się to słowo) znalazłem takie coś i kopiuje żywcem... nie daję 100% pewności...Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kiszka45 | |
|
Ten poradnik jest na system Ubuntu |
||
| drago_o | |
|
no tu jest opisana metoda przy użyciu systemu Linux Ubuntu... musiałbyś znaleźć Windows'owy odpowiednik programu "blueman" reszta od strony telefonu będzie wyglądała tak samo... _________________ |
||
| kiszka45 | |
|
niestety takowy chyba nie istnieje...... już nie wiem co robić |
||
| drago_o | |
|
| spróbuj poszukać info tu: REKLAMA więcej pomysłów nie mam... Na forum obowiązuje zakaz reklamowania. // patrikos23 wiem ale to było forum o zupełnie innej tematyce niż nasza... ale zresztą jak uważacie... _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? |
Pytania i Problemy z telefonami | Tawarisz | |
[N8] Połączenie z internetem za pomocą komputera |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |
[E7] Nie łaczy sie z internetem. |
Pytania i Problemy z telefonami | dawids | |
[6650 - s60v3] Lokalizowanie pozycji telefonu za pomocą GPS |
Szukam | modessef1 | |
Pochwal sie pulpitem telefonu |
Zabawy | piotre19 | |
[5230] Restartowanie sie telefonu |