| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dev244 | |
|
Witam, mam taki problem że zainstalowałem oprogramowanie Falcon 5233 do Nokii 5228 (RM'y się zgadzają i dobrze działa) Ale jest taki problem, że ROMPatcher się włącza jako aplikacja , ale patche w nim nie działają. Co może być tego przyczyną? Soft ma niby "Real Hack" Ale nie wiem co to Pozdrawiam. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Następnym razem kosz.//patrikos23 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A dokładniej w jakim sensie nie działają?? _________________ |
||
| dev244 | |
|
| No z niebieskiego "kółeczka" robi się zielony ptaszek ale to nic nie wnosi w działanie systemu. Np. Funkcja Activate Bass Effects Nie działa, tak samo Disable USSD Notes czy chociaż, Install server RP+ oraz LCD Light Always ON. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
A wiesz co dany patch ma robić? Wszytko działa o ile jest na twó telefon. Np: Install Server RP+ pozwala na instalację niepodpisanych aplikacji więc po włączeniu zmiana nie będzie żadna widziana._________________ |
||
| dev244 | |
|
| No a te z LCD albo Disable USSD Notes? Wiem że USSD to jest np. Sprawdzenie stanu konta w Plusie, a się to nie blokuje. Tak samo Bluetooth Lock. @edit Short Multitap również nie działa - uruchomiony według zaleceń. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Może to są jakieś widżety. Musisz znać dokładną instrukcję co jak działa i jak to włączyć. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| installserwer musi działać. Bass efect nie działa na 100% short multitap także nie. wszystkie Disable... działają na 100. Jeśli patchy nie działają to ręcznie zmien ich zawartość i powinny ruszyć. _________________ |
||
| dev244 | |
|
Jak zmienić zawartość? Jestem laikiem w tych tematach._________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
RomPatcher+ liteDo uruchamiania patchy |
Aplikacje | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |