Autor Wiadomość
kencal [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 06:40 [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, jestem nowym użytkownikiem i telefonu 5230 jak i forum kod emotikony: :) więc jeżeli były te pytania to prosze mnie nie besztać, bo nie mogłem znaleść ;p
1. A mianowicie tak, telefon ogolnie jest glosny, fajnie i przyjemnie gra (przynajmniej dla mnie;p), ale tragedia zaczyna sie jak podłączam sluchawki, dziewk jest cichy, basy wrecz nie wyczuwalne i teraz pytanie. Mozna cos na to poradzić? z doswiadczenia wiem, ze np w sony ericssonach byla taka mozliwosc poprzez wgrywanie innych plikow do oprogramowanie,a w samsungach wystarczylo wpisac jakis tam kod;p a jak jest w nokiach? kod emotikony: :)
2. To pytanie kieruje do nowych uzytkownikow telefonu w sieci orange kod emotikony: :D chodzi mi o nowe menu, ogolnie menu fajne zgrabne, mozna przesuwac ekran, ale jest tam duzo niepotrzebnego dziadostwa, moge wrzucic na puplit nowe skroty i ikony ale nie moge wyrzucic starych. Wiecie jak to zrobic?

Z góry dzięki kod emotikony: ;)
Jack [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 06:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
1. Możesz pogrzebać w ustawieniach korektora i audio ale wątpię aby coś to zmieniło ponieważ twierdzę że Masz zbyt słabe słuchawki.

Autor postu otrzymał pochwałę.
kencal [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 07:16   Postaw piwo autorowi tego posta
co do słuchawek, słuchawki mam fabryczne takie jakie daje od razu w pudełku. I tak masz racje ustawienia korektora nic nie daje. A próbował ktoś grzebać przy sterownikach głośnika, albo w menu serwisowym (jezeli takowe jest)? ;p
Jack [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 07:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Chyba raczej samemu głośności nie zmodyfikujesz a choćby nawet miało by to niekorzystny wpływ na głośnik.

bartek50003 [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 07:30   Postaw piwo autorowi tego posta

A możesz sprecyzowac to z tym kasowaniem??(pkt 2)

kencal [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 07:54   Postaw piwo autorowi tego posta
Chodzi mi o wyrzucenie zbednych ikon np. orange world, navi itp i zostawic tylko te ktore mi sie przydadza kod emotikony: ;)

Jackson miales racje kod emotikony: :) chodzi o sluchawki kod emotikony: :) daje plusika kod emotikony: ;)
Jack [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 09:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
A nie Możesz do jakiegoś folderu przenieś?

kencal [5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu Napisany: 12 Paź 2010 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta
sprobuje zrobic screeny tego menu bo nigdzie nie moge ich znalesc. jak zrobie to bedziemy kombinowac kod emotikony: ;) wlasnie nie moge przeniesc bo jak przytrzymam ikone to ekran mi sie przesuwa ;p

EDIT

Juz po problemie kod emotikony: :) Jak do wiekszosci rzeczy w telefonach doszedlem do tego przez przypadek ;p wystarczy przytrzymac palcem obojetnie jakie miejsce na wyswietlaczu i mozna usuwac te "widgety" ;p jak bedziecie chcieli zobaczyc to menu moge wrzucic screena ;p