| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| 20rafalo | |
|
| Witam Mam kilka problemów z nokia 5230- chodzi o alarmy, przypomnienia itp Gdy zaczyna mnie budzić dzwonek na nic nie da się wyłączyć go przy pomocy ekranu dotykowego- a są tam opcje- drzemka oraz wyłącz dzwonek- niestety nie reaguje. Można wyłączyć tylko czerwonym przyciskiem, ale tylko na 15, po czym drzemka jest aktywna. Co jest z tym telefonem?? To samo jest z przypomnieniami. Tylko jeśli jest odblokowany to funkcje działają - ale panowie jeśli spię to nie ma możliwości abym miał go odblokowanego... Z gory dzięki Żeby nie zaczynać 2 tematu- czy jest jakiś program do otwierania pdf za free, do którego nie trzeba hackować softu? |
||
| nikus287 | |
|
| Tak jest zawsze. Jeśli wyłączysz na czer. słuchawke , potem usun alarm. _________________ |
||
| 20rafalo | |
|
| to co to za szajs ?? W takim razie po co na ekranie pokazuje się opcja usuń drzemkę, , czyżby w telefonach nokia pojawiły się funkcje ATRAPY?? W E51, 6300 itd normalnie podczas blokady mogłem wyłączyć "drzemkę. Jeśli mam ustawiony dzwonek tak, aby co dzien mnie budził, to po usunięciu alarmu muszę go ponownie ustawiać. W takim razie po co jest ta opcja, która miała służyć temu, żeby nie ustawiac co dzien alarmu!!! Wszystko tandeta i. Ale jak można iść z funkcjonalnościa do tyłu?? Nie można było skopiowac rozwiazania ze starszych telefonów?? Już żałuje że go zmieniłem z poczciwego E51 |
||
| nikus287 | |
|
| WIem, to jest właśnie porabane, ale nie znalazłem sposobu, by coś z tym zrobić. _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Tak, niestety mnie to też denerwuje, a mam ten telefon...Ja się już przyzwyczaiłem do : czerwona słuchawka+usuń alarm... _________________ |
||
| 20rafalo | |
|
| No cóż, może inny "wgrywany" alarm pomoże. Panowie a jak z programem do pdf, który nie wymaga hackowania softu? |
||
| Jack | |
|
| Zainstaluj adobe reader do pdf _________________ |
||
| drago_o | |
|
| co wy gadacie za bzdury każdy po kolei.... nic nie jest porąbane bo u mnie działa dobrze... mam wyłącz alarm i mam drzemkę i jak włącza się alarm to na dotykowym sobie go gaszę bez żadnego problemu... jak u was coś nie działa to nie znaczy, że tak jest tylko, że macie coś porąbane u siebie w fonach... Nie wprowadzajcie w błąd, innych, bo wszystko powinno działać poprawnie pozdro _________________ |
||
| 20rafalo | |
|
| Że ty masz dobrze na wielu innych użytkowników to nic nie znaczy. U mnie w domu jest 3 takie telefony i wszystkie źle dziłają. Morał jest taki, że Nokia wydaje dużą liczbę źle działających fonów. Śmiesznie napisałeś- że ty masz dobrze to już nokia 5230 jest super heh... Zdarza się, że jednemu klientowi na 1000 operator doładuje więcej na konto niż kupił... i wtedy to ma być najlepszy operator ? heh Nie cytuj całego poprzedniego posta skoro się do niego odnosisz // Jackson Jackson napisał/a:
Ale adobe reader jest płatny, a darmo działa tylko na hackowanych softach. Co darmowego polecacie na nie hackowany soft? |
||
| drago_o | |
|
| nie o to chodziło... chodziło o to, że to nie jest normalne, bo powinno działać i najwyraźniej da się coś z tym zrobić skoro mi działa... nie wiem na czym polega błąd w tym, że u was nie działa ale na pewno nie można powiedzieć ze "tak po prostu jest i koniec"... no ale to nie jest miejsce na kłótnie _________________ |
||
| Jack | |
|
| Sprawdź wszystko w tym temacie www.symbiane.pl/s60v5-pro...pdf-vt16454.htm . Co do adobe to musisz złamać system ale jest jeszcze ten drugi _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| drago_o, widzisz chyba, że dyskutujemy w sprawie nokii 5230 [ jej budziku], a nie nokii x6... _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
5530 Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mic1221 | |
[C6] Kilka pytań początkującego |