Autor Wiadomość
20rafalo [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 10:05 [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam
Mam kilka problemów z nokia 5230- chodzi o alarmy, przypomnienia itp
Gdy zaczyna mnie budzić dzwonek na nic nie da się wyłączyć go przy pomocy ekranu dotykowego- a są tam opcje- drzemka oraz wyłącz dzwonek- niestety nie reaguje. Można wyłączyć tylko czerwonym przyciskiem, ale tylko na 15, po czym drzemka jest aktywna. Co jest z tym telefonem?? To samo jest z przypomnieniami.
Tylko jeśli jest odblokowany to funkcje działają - ale panowie jeśli spię to nie ma możliwości abym miał go odblokowanego...
Z gory dzięki

Żeby nie zaczynać 2 tematu- czy jest jakiś program do otwierania pdf za free, do którego nie trzeba hackować softu?
nikus287 [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 10:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak jest zawsze. Jeśli wyłączysz na czer. słuchawke , potem usun alarm.

20rafalo [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 11:11   Postaw piwo autorowi tego posta
to co to za szajs ??
W takim razie po co na ekranie pokazuje się opcja usuń drzemkę, , czyżby w telefonach nokia pojawiły się funkcje ATRAPY??

W E51, 6300 itd normalnie podczas blokady mogłem wyłączyć "drzemkę.
Jeśli mam ustawiony dzwonek tak, aby co dzien mnie budził, to po usunięciu alarmu muszę go ponownie ustawiać.
W takim razie po co jest ta opcja, która miała służyć temu, żeby nie ustawiac co dzien alarmu!!!
Wszystko tandeta i. Ale jak można iść z funkcjonalnościa do tyłu??
Nie można było skopiowac rozwiazania ze starszych telefonów??
Już żałuje że go zmieniłem z poczciwego E51
nikus287 [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 12:41   Postaw piwo autorowi tego posta

WIem, to jest właśnie porabane, ale nie znalazłem sposobu, by coś z tym zrobić.

fiszkon [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 04:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak, niestety mnie to też denerwuje, a mam ten telefon...Ja się już przyzwyczaiłem do : czerwona słuchawka+usuń alarm...

20rafalo [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 05:18   Postaw piwo autorowi tego posta
No cóż, może inny "wgrywany" alarm pomoże.
Panowie a jak z programem do pdf, który nie wymaga hackowania softu?
Jack [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 05:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Zainstaluj adobe reader do pdf

drago_o [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 13 Lis 2010 10:41   Postaw piwo autorowi tego posta

co wy gadacie za bzdury każdy po kolei.... nic nie jest porąbane bo u mnie działa dobrze... mam wyłącz alarm i mam drzemkę i jak włącza się alarm to na dotykowym sobie go gaszę bez żadnego problemu... jak u was coś nie działa to nie znaczy, że tak jest tylko, że macie coś porąbane u siebie w fonach... Nie wprowadzajcie w błąd, innych, bo wszystko powinno działać poprawnie

pozdro

20rafalo [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 14 Lis 2010 12:49   Postaw piwo autorowi tego posta
Że ty masz dobrze na wielu innych użytkowników to nic nie znaczy. U mnie w domu jest 3 takie telefony i wszystkie źle dziłają.
Morał jest taki, że Nokia wydaje dużą liczbę źle działających fonów.
Śmiesznie napisałeś- że ty masz dobrze to już nokia 5230 jest super heh...
Zdarza się, że jednemu klientowi na 1000 operator doładuje więcej na konto niż kupił... i wtedy to ma być najlepszy operator ? heh

Nie cytuj całego poprzedniego posta skoro się do niego odnosisz // Jackson

Jackson napisał/a:
  • Zainstaluj adobe reader do pdf

Ale adobe reader jest płatny, a darmo działa tylko na hackowanych softach. Co darmowego polecacie na nie hackowany soft?
drago_o [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 14 Lis 2010 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

nie o to chodziło... chodziło o to, że to nie jest normalne, bo powinno działać i najwyraźniej da się coś z tym zrobić skoro mi działa... nie wiem na czym polega błąd w tym, że u was nie działa ale na pewno nie można powiedzieć ze "tak po prostu jest i koniec"... no ale to nie jest miejsce na kłótnie

Jack [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 14 Lis 2010 09:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Sprawdź wszystko w tym temacie www.symbiane.pl/s60v5-pro...pdf-vt16454.htm . Co do adobe to musisz złamać system ale jest jeszcze ten drugi

fiszkon [5230] Alarm budzika i kilka innych pytań Napisany: 14 Lis 2010 07:40   Postaw piwo autorowi tego posta

drago_o, widzisz chyba, że dyskutujemy w sprawie nokii 5230 [ jej budziku], a nie nokii x6...