| Temat Zamknięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Ragawan15 | |
|
| Podczas ładowania bateria bardzo mocno się nagrzewa, czy to normalne? | ||
| patrikos23 | |
|
| przy ładowaniu ładowarka również się nagrzewa-wg mnie to normalne-chyba, że aż parzy w ręce to wtedy jest coś nie tak _________________ |
||
| Jack | |
|
| Według mnie to wina ładowar lub wadliwej baterii _________________ |
||
| Ragawan15 | |
|
| Telefon mam od sierpnia tego roku, co tak szybko by się ładowarka albo bateria popsuła? Ale i tak muszę oddać do naprawy bo czujnik ruchu się popsuł. Jeszcze jedno pytanie, czy trzeba odłączać ładowarke od prądu jak się z niej nie korzysta? |
||
| patrikos23 | |
|
| Teoretycznie tak. A praktycznie się korzysta również na podłączonej. Ale z drugiej strony coraz częściej się słyszy jak to telefon poraził prądem. Wiec...Sam zdecyduj _________________ |
||
| Suubi | |
|
Zależy jak mocno się nagrzewa Jeśli jest po prostu ciepła to normalne, jeżli zaś jest bardzo gorąca to już może być problem. Jeśli od sierpnia nic się obie z teleofnem nie dzieje poza grzeniem przy ładowaniu to nie ma problemu.Co do ładowarki, teoretycznie należy ją odłączyć bo pobiera prąd niepotrzebnie więc najlepiej ją odłącz _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| lania30 | |
|
| Jak się mocno grzeje to lepiej oddaj na gwarancje razem z ładowarką, a po drugie miałem raz taki motyw ze swoją ze rozładowała się bardzo szybko i była przy tym baaardzo ciepła, ale tylko jednorazowy przypadek.... Ładowarkę lepiej wypiąć z gniazdka, kolega miał przypadek że poszło jakieś przepięcie i się spaliła, dobrze że był w domu... pozd LANIA |
||
| drago_o | |
|
Zaobserwuj czy bateria nie ma wybrzuszeń... miałem tak przy 8800, bardzo się nagrzewała aż w końcu odpadła klapka to zobaczyłem jak się nadymała Co do ładowarki ja od pół roku nie wyjąłem swojej z gniazdka i nie mam problemu z telefonem/bateria/ładowarką _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Ragawan15 | |
|
Dzięki wszystkim za pomoą, ale pochwały dostały 2 osóbki Temat do zamknięcia |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
[5230] Nawiązywanie połączenia GPS trwa bardzo długo. |
Pytania i Problemy z telefonami | ptero28 | |
[5230] Ile jest pamięci RAM? |
Pytania i Problemy z telefonami | A.Wesker | |
Nokia 5230 - Plik jest uszkodzony |
Pytania i Problemy z telefonami | nikus287 | |
[C6] Czy jest port na nokia 5230 rm-588 v51.0.002 ? |
Szukam | mrkwacho29 | |
BArdzo pilne... |
Szukam | Niunia_mdc | |
Bardzo nietypowa ładowarka |
Akcesoria & Gadżety | Laki1231 | |
Bardzo bezpieczna komórka |
Newsy | Jack | |
Bardzo nowoczesny komputer |
Humor | Gamer | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |