Temat Zamknięty przez: chucky
Autor Wiadomość
Ragawan15 [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 12:37 [5230] Bateria jest bardzo ciepła.   Postaw piwo autorowi tego posta

Podczas ładowania bateria bardzo mocno się nagrzewa, czy to normalne?
patrikos23 [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 07:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 8/19
przy ładowaniu ładowarka również się nagrzewa-wg mnie to normalne-chyba, że aż parzy w ręce to wtedy jest coś nie tak

Jack [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 07:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Według mnie to wina ładowar lub wadliwej baterii

Ragawan15 [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Telefon mam od sierpnia tego roku, co tak szybko by się ładowarka albo bateria popsuła?
Ale i tak muszę oddać do naprawy bo czujnik ruchu się popsuł. kod emotikony: :P

Jeszcze jedno pytanie, czy trzeba odłączać ładowarke od prądu jak się z niej nie korzysta?
patrikos23 [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 8/19
Teoretycznie tak. A praktycznie się korzysta również na podłączonej.
Ale z drugiej strony coraz częściej się słyszy jak to telefon poraził prądem. Wiec...Sam zdecyduj kod emotikony: :hihi:

Suubi [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 12:30   Postaw piwo autorowi tego posta
Zależy jak mocno się nagrzewa kod emotikony: :) Jeśli jest po prostu ciepła to normalne, jeżli zaś jest bardzo gorąca to już może być problem. Jeśli od sierpnia nic się obie z teleofnem nie dzieje poza grzeniem przy ładowaniu to nie ma problemu.
Co do ładowarki, teoretycznie należy ją odłączyć bo pobiera prąd niepotrzebnie więc najlepiej ją odłącz kod emotikony: ;)

Autor postu otrzymał pochwałę.
lania30 [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 04:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak się mocno grzeje to lepiej oddaj na gwarancje razem z ładowarką, a po drugie miałem raz taki motyw ze swoją ze rozładowała się bardzo szybko i była przy tym baaardzo ciepła, ale tylko jednorazowy przypadek....

Ładowarkę lepiej wypiąć z gniazdka, kolega miał przypadek że poszło jakieś przepięcie i się spaliła, dobrze że był w domu...

pozd LANIA
drago_o [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 04:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Zaobserwuj czy bateria nie ma wybrzuszeń... miałem tak przy 8800, bardzo się nagrzewała aż w końcu odpadła klapka to zobaczyłem jak się nadymała kod emotikony: ;P

Co do ładowarki ja od pół roku nie wyjąłem swojej z gniazdka i nie mam problemu z telefonem/bateria/ładowarką kod emotikony: ;)

Autor postu otrzymał pochwałę.
Ragawan15 [5230] Bateria jest bardzo ciepła. Napisany: 14 Gru 2010 06:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki wszystkim za pomoą, ale pochwały dostały 2 osóbki kod emotikony: :P

Temat do zamknięcia kod emotikony: :D