| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fixxxer85 | |
|
| Witam, Od pewnego czasu zacząłem miewać problemy z jakimikolwiek rozmowami, a mianowicie telefon zrywa rozmowy i wyskakuje komunikat "Błąd połączenia". Dodam, że działo się tak na zmodyfikowanym firmware i dzieje się tak po zaktualizowaniu poprzez OVI do najnowszej wersji... Czy ktokolwiek miał tak problem? Albo czy ktoś wie o co może chodzić? |
||
| Casaya | |
|
| proponuje nowy czysty soft wgrany Jafem lub Hard reset *#7370# _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Wgraj czystego softa jafem najnowszego dostepnego i powinno byc ok _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Satio, byłem szybszy... dodam że najnowszy znaczy najwyższy,nigdy nie nizszy niz masz sprawdz kodem *#0000# _________________ |
||
| fixxxer85 | |
|
| Po hard resecie nie trzeba będzie niczego wgrywać itp? Pytam dla absolutnej pewności. | ||
| Harmattan | |
|
Nie. Wgraj softa na czysto najnowszego || radziu co z tego że byłeś szybszy... Czy to ma znaczenie ? Jak odpisywałem w temacie nie było Twojego postu _________________ |
||
| fixxxer85 | |
|
| Z tym czystym softem - tego się obawiałem, ale chyba faktycznie nie ma lepszej opcji. Okej, dzięki za podpowiedzi. Jeśli ktoś w jakiś inny sposób poradził sobie z takim problemem, proszę o info. |
||
| Casaya | |
|
| nie ma innego sposobu... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Jeżeli czysty jafem nie pomożę, to musisz zrobic format pamięci masowej oraz karty pamięci. Jeżeli problem dalej zostanie to tylko soft wgrany boxem. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[5230] Brak połączenia Pc Suite |
Pytania i Problemy z telefonami | maniek1001 | |
[5230] Połączenia i sms nie wyświetlają sie |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[5230] Program blokujący niechciane połączenia i sms. |
Szukam | Pablo19901 | |