| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mwedner | |
|
| Witam, Otóż w sumie miałbym dwa problemy, ale skupie się na pierwszym. Od pewnego czasu instalowałem mobilną wersję gg na telefonie (ze strony gadu-gadu) nie chce się łączyć. Później widzę, że w sklepie OVI za darmo udostępniają na mój telefon aplikację z rozszerzeniem .sis. Zainstalowałem tak samo jak jakąś tam aktualizację (na stronie pisało że jest wymagana) no to trochę potrwało. Włączyłem gg i nie chce się łączyć, no nic mniejsza o to - przeżyję bez gg. Teraz jednak chce wyczyścić trochę telefon, bo mam tylko w telefonie nieco ponad 1000 kb wolnej pamięci. Jak się do tego zabrać aby nie uszkodzić telefonu? |
||
| Casaya | |
|
| mwedner, jesli chodzi o gg to prosze pisac w temacie z ta aplikacja a nie tworzyc nowego tematu. co do czyszczenia pamieci telefonu to zrobilby hard reset *#7370# skopiuj tylko kontakty czy zdjecia z pamieci telefonu. dolozylbym takze formatowanie karty pamieci. telefon bylby jak nowy. potem dopiero zajal bym sie gg. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja bym proponował jeszcze inaczej w tym przypadku nowy najnowszy soft JAF'em jednocześnie hakując go. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Możesz też wgrać czystego softa i dopiero później shakować ale jaki w tym sens gdy można od razu to zrobić. PS: gg potrzebuje QT i tylko na S^3 idie bez problemu na v5 trzeba się pomęczyć pomaga to hard reset czy wgranie softa i instalacja bibliotek. Ale wgranie softa i format karty pamięci zalecam bardziej niż hard reset -> najnowszy soft. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, mozna od razu zlamac.dlaczego nie. i mozna wrzucic alternatywne Palringo i bedziesz mial gg za free. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mniej roboty później. A to gg ma wiele błędów więc szkoda zachodu i walk o jego uruchomienie. _________________ |
||
| mwedner | |
|
Ja nie chce na razie w hakowanie się bawić, nie chce czegoś sknocić a gwarancji już nie mam z tego co wiem czy jak wykonam hard reset to usunie mi wszystkie aplikacje które posiadam? Sorki że teraz odpisuje, ale niestety nie miałem dostępu do neta. |
||
| Casaya | |
|
| jak zrobisz hard reset to usunie ci wszystko z pamieci telefonu.aplikacje zapisane w pamieci karty wciaz beda ale nie zainstalowane.hackowanie najnowsza metoda nic nie boli i zajmuje max 2 minuty... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Opis:
hakują nową metodą nie tracisz gwarancji przed oddaniem telefonu na gwarancje musisz tylko zrobić hard reset - twardy reset czyści całą pamięć telefonu i jest jak z salonu. Tu nie musisz zmieniać softa jak poprzednio. Hard reset odpowiedział już radziu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C5-002] Brak skopiowanych plików na karcie pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | orton | |
[Nokia 5800] Karta pamięci - komunikat brak dostępu |
Pytania i Problemy z telefonami | borek691 | |
[5230] Zwiększenie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | chris15595 | |
[5230] Karta pamięci na partycje? |
Pytania i Problemy z telefonami | dumel31 | |