| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maniek1001 | |
|
| Witam. Dokonywałem ostatnio aktualizacji oprogramowania w swojej Nokii 5230 do wersji 50.0.... dostępnej w programie Ovi Suite. Aktualizacja przebiegła pomyślnie. Telefonu nie podłączałem w trybie PC Suite do komputera od tamtej pory aż do dziś. Okazuje się niestety, że telefon nie łączy się w tym trybie z programem Ovi Suite za pomocą kabla usb. Choć telefon zgłasza podłączenie w trybie PC Suite to program informuje mnie o podłączeniu Nokii 5230 w innym trybie i nic się nie synchronizuje. Przez Bluetootch działa dobrze. W trybie pamięci masowej też jest w porządku. Nie działa tylko (aż) opcja podłaczenia przez USB w trybie PC Suite. Nie pamiętam też kodu do przywrócenia ustawień fabrycznych. Proszę o pomoc, może ktoś z Was miał taki problem i udało się go rozwiązać. Nazwa tematu poprawiona wed�ug punktu 1.1 regulaminu tego dzia�u. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| hard reset *#7370# sprawdz ustawienia lacznosc USB i zmien na pc suite pytaj podczas lącz. TAK |
||
| maniek1001 | |
|
| Problem w tym, że nie pamiętam fabrycznego kodu blokady telefonu. | ||
| Casaya | |
|
| 12345,1234,0000 tylko takie sa fabryczne _________________ |
||
| maniek1001 | |
|
| Hard reset wykonany. telefon powrócił do ustawień fabrycznych lecz problem pozostał. Odinstalowałem też program PC suite z komputera i zainstalowałem ponownie. Nie pomogło. Może to wina bałaganu sterowników w komputerze. Podłączam do komputera różne urządzenia i może coś się pomieszało. Ok. Działa. Problem sterowników. Dziękuję za pomoc. |
||
| Casaya | |
|
| zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N97] Brak połączenia wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | bartek_kubicki | |
[Satio] Brak połączenia z satelitą |
Pytania i Problemy z telefonami | glodny_wrazen | |
[N500] Brak poprawnego połączenia WLAN |
Pytania i Problemy z telefonami | piomon1 | |
[N95 8GB] Brak połączenia z komputerem |
Pytania i Problemy z telefonami | Qubenss | |
[5230] Błąd połączenia |
Pytania i Problemy z telefonami | fixxxer85 | |
[5230] Program blokujący niechciane połączenia i sms. |