| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Ruudziol | |
|
wszyscy co korzystają z tego telefonu wiedzą zapewne że przy połączeniu przykładając tel do ucha gaśnie ekran a przy odstawieniu zapala się bez naciskania niczego... mój problem polega na tym że już mi się tak nie robi.. i zastanawiam się czy skopałem coś w ustawieniach czy po prostu popsuł mi się czujnik.. reset ustawień nie pomógł miał ktoś taki problem ?Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Ruudziol, czujnik jest na taśmie z kamerką pasowałoby wymienić. Ale wcześniej masz naklejoną folie lub nosisz etui?? I wgraj nowy soft:) najlepiej najnowszy _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Hard Reset, lub nowy soft. _________________ |
||
| Ruudziol | |
|
| Hard reset tzn ? możesz powiedzieć co mi usunie ? i czy kartę pamięci mogę wyciągnąć przedtem ? a jeśli tak to czy aplikacje zainstalowane na karcie pamięci będą działać po tym hard resecie ? | ||
| sadam81 | |
|
| hard reset czyści pamięć telefonu do stanu fabrycznego. Przed hardem wykonaj kopie zapasowa i działaj. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ruudziol, format karty pamięci też by się przydał. Hard reset zawartości karty pamięci nie usuwa. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Jak nie -> serwis. A tak nawiasem mówiąc, sadam81, to hard reset nie ma sensu, jeżeli po nim przywrócisz wszystko z kopii zapasowej. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| bartek50003, nie pisz bzdur SERWIS taśmę z czujkiem sam wymieni. A poza tym może być błąd softa. Więc nowy soft i tyle na początek. Nie można dać łatwo zarobić komisowi. _________________ |
||
| Ruudziol | |
|
hmm a taki soft ciężko się wgrywa ?? mogę coś spieprzyć przy tym ?? nigdy nie robiłem takich rzeczy.. 5230 to mój pierwszy fon z którym kombinuje coś więcej niż pisanie sms i dzwonienie |
||
| DSV | |
|
| W dziale poradniki masz to opisane.. Ryzyko jest, lecz nie wielkie. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Na początek pobierz JAFa i soft przez Navifirm. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
A nie łatwiej przez nokia softawre update _________________ |
||
| 1 2 »
|
|