Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomo¶ć
Maryl [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 18 Sie 2011 11:48 [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam.
Ostatnio miewałem problemy z digitizerem i postawiłem kupić nowy. Kupiłem chińska podróbkę i straciłem na tym tylko 43 zł... Nie chce więcej tracić kasy więc pomy¶lałem że może mógłbym oddać telefon na gwarancje...ale... W telefonie zmieniany był soft i... Telefon kupiłem na allegro. Soft był brandowany z Playa czyli telefon musiał być wzięty w Play. I tutaj następne pytanie. Gdzie mam i¶ć by wysłali mi go na gwarancje? I czy wogóle przyjm± mi telefon z zmienionym softem? Niektórzy mówi± że przestali zwracać już na to uwagę i bez problemu powinni mi go przyj±ć. Pan w komisie też mi tak powiedział... Więc już sam nie wiem kod emotikony: :/

Proszę o szybk± odpowiedĽ bo zależy mi na tym kod emotikony: ;)
A.Wesker [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 09:48   Postaw piwo autorowi tego posta

grzebałe¶ w telu i masz po gwarancji.Oddaj do serwisu noki,zapłać i masz spokój

[ Komentarz dodany przez: Satio: 19 Sie 2011 09:57 ]
Ortografia. Poprawiłem. //Satio

Casaya [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
Maryl, nie wiem jak to bedzie z softem.jak chcesz naprawic digitizer to nie ma to nic wspólnego z softem,wiec powinno byc ok.Ale nigdy nie wiesz jak bedzie.

Laki1231 [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Maryl, pff zależy na kogo trafisz z tym softem, moja n8 gwary nie ma Ľle trafiła;D A jak grzebałe¶ w tel odkręcałe¶ to zapomnij, chyba, że kto¶ ci złoży bardzo dobrze ten telefon i ¶ladów nie będzie.

Maryl [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 12:28   Postaw piwo autorowi tego posta

hmm... Czyli będę musiał zapłacić około 100?:/ w±tpię by w serwisie nokii będzie taniej kod emotikony: :/

A z tym że był rozkręcamy to niestety... Nie da rady zrobić tak żeby nie było widać:/

Hmm... A może poszukam na allegro używanych digitizerów... Widziałem dużo razy że przedmiot jest z demontażu więc możliwe że oryginalny... A może jest jaki¶ sposób żeby to rozpoznać? Może wła¶nie to że nie ma tej ramki znaczy że podróba? I zauważyłem też że na moim starym sa takie cienkie sko¶ne kreseczki a na tej podróbie ich nie ma chociaż w±tpię by było to widoczne na zdjęciu:/
Casaya [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 02:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Maryl, jak z demontażu to 99 procent oryginał.jeszcze jak jest ramka to spoko.ponoc podróbka ma jasniejsza tasiemke a oryginał ciemniejsza.ale nigdy nie zwracałem uwagi.

Maryl [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak to prawda. To co kupiłem ma ja¶niejsza tasiemke niż to co miałem w telefonie :-)
Laki1231 [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Jakby¶ miał znajomo¶ć w komisie to by zrobił że ¶ladu by nie było trzeba chcieć.
ja teraz kupiłem oryginalny ekran nieużywany za 60zł do n5230 a wcze¶niej gadałem z go¶ciem czy napewno oryginał żeby się w gówno nie wpakować.

Maryl [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 19 Sie 2011 11:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Chyba jednak dam sobie spokój z ta gwarancja kod emotikony: xD

Jak my¶licie? To oryginał?
Pobieranie / Download:

przepraszam że link z mobilnej wersji allegro ale pisze z telefonu:/ mam nadzieję że jako¶ sobie poradzicie...:/
Casaya [5230] Czy przyjm± mi telefon na gwarancje? Napisany: 20 Sie 2011 09:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Maryl, ja bym stwierdził ze oryginał....
Kup,załóż i napisz co i jak.
Temat był "czy przyjma telefon na gwarancje" a zrobił sie offtop na temat wyboru digitizera.
jak podejmiesz decyzje co robic to odezwij sie do mnie albo innego moda na PW czy ShoutBox to otworzymy temat i napiszesz o wyniku sprawy.na t± chwile uważam że temat jest wyczerpany.zamykam