| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dumel31 | |
|
| witam mam pytanie, a właściwie 2 pytania: 1) czy ten dual sim: http://allegro.pl/adapter...1524467119.html (trzeba wyciąc karty) wejdzie do nokii 5230?? 2) czy może ten: http://allegro.pl/nowy-un...1530160199.html tylko nie wiem czy wystarczy tej taśmy aby sięgło pod klapke bo chyba w nokii 5230 można by było zdjąć panel boczny i pod tym przeciągnąć?? ale lepiej by było gdyby taśma sięgła ten kawałek co by wystawał by mi nie przeszkadzał prosze o szybkie odpowiedzi Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| 1 trzeba wyciąć chipy - nie polecam - nie wejdzie 2 a niby jak to zawiniesz? Rozwiązanie - zmienić telefon, posiadac jeden lepszy drugi gorszy, lub telefon dualsim _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| tam nic nie trzeba zawijać tylko zagiąć taśme o 180* 2 telefonów nie chce mieć dual-simy są do bani i drogie a atk po za tym to nie stać mnie na 2 telefon Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne // stankovi23 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A gdzie to zagniesz i włożysz pózniej w normalnym telefonie zawijasz na baterie i zamykasz klapke. _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| czyli nie da rady?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dumel31, musiałbyć z taką wystającą drugą sim chodzić bo to do środka nie wejdzie. _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| a z wycinaniem?? a co dają te chipy?? które sie wycina?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dumel31, to są chipy w karcie sim. Potem je wkładasz na nakładke dual sim. Nie szkoda CI karty sim? _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| troche szkoda ale jeśli się zniszczą zawsze moge za free dostac nową zalezy mi na tym aby miec neta w fonie aktulnie mam heyah mix a tam nie ma pakietów neta a chciałbym druga karte i najbardziej korzystny pakiet neta mieć bez przekładania kart _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak wytniesz chip z sim'a to nowej nie dostaniesz;d _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| mylisz się to pisze na stronie operatora: Usługa bezpłatnej wymiany karty SIM działa w przypadku jej: uszkodzenia mechanicznego (rysy, zadrapania, złamanie karty, itp.), zablokowania poprzez błędne wprowadzenie kodu PUK, zagubienia lub kradzieży. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| a masz telefon na umowę? Abonament!! Nie MIX, tylko abonament. Więc płacił bedziesz. Karte sim wymieniaja, jesli dostana numer seryjny tej karty. A po wycieciu chipa numer zostanie uszkodzony. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Dual Simn73 |
Szukam | lukaszop | |
HKC Mopad 8E Dual SIM |
Newsy | BoRoS | |
Lenovo P717 - luksusowy dual SIMwykonany ze złota |