| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Kanabi | |
|
| Czesc. Mam taki problem (nie wiem czy jest na forum czy nie, ale szukalem w goglach to i tak nic nie znalazlo), gdy wyjde z telefonem na zewnatrz czyli na zimno to ekran po odblokowaniu robi sie dziwny jakies takie paski, po prostu nic nie widac, jedyne co to opanowalem sztuke zalaczenia muzyki po omacku ale i tak nie zawsze trafiam. Kiedy telefon nagrzeje sie do temperatury pokojowej jest normalnie. Zauwazylem tez ze to jest chyba wina bateri (jest oryginalna, telefon zakupiony w sklepie), poniewaz jak wyciagne ja i ogrzeje dlonmi po czym wloze do telefonu wszystko dziala normalnie. Wiec sam nie wiem, telefon jest wciaz na gwarancji, ale chcialem sie wpierw poradzic tu. Dziekuje z gory za odpowiedzi. Ps. Instalowalem oprogramowanie uzywajac programu ze strony nokii, nic nie pomoglo. |
||
| Laki1231 | |
|
| Kanabi, było na forum z 5razy Ale ok mam pytanie czy jesteś pierwszym właścicielem jeśli tak to czy wymieniałeś kiedyś LCD. Takie coś było na 5800xm po zmianie wyświetlacza na nie oryginalny pomogło jego podklejenie taśmą dwustronną i kupno oryginalnego. Jeśli masz na gwarancji to go oddaj najlepsze wyjście nic na tym nie stracisz chyba, że go ktoś odkręcał to nie uznają gwarancji. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Kanabi | |
|
| Nie, nigdy nic nie wymienialem, wszystko jest oryginalne. Czyli oddaje na gwarancje, dzieki. | ||
| Laki1231 | |
|
| Kanabi, odeślą z napisem wymiana płyty głównej czyli masz praktycznie nowy tel wtedy. Tylko musisz mieć softa oryginalnego wgranego!! _________________ |
||
| Casaya | |
|
| temat zamykam.jak telefon wróci z naprawy prosze napisac do mnie lub innego moderatora i otworzymy temat _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Czy nokia 5800 czesto sie psuje? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | kolix | |
[5230] Restartowanie sie telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[5230] Połączenia i sms nie wyświetlają sie |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[5230] Czy da sie odtwarzać DivX/XviD? |
Pytania i Problemy z telefonami | nikus287 | |
[5230] Gry na pełny ekran |
Szukam | DjCrazy | |
[5230] Po zainstalowaniu aplikacji telefon sam sie wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maxiu1122 | |
[Nokia 5230] jak wzbogacić ekran główny |
Pytania i Problemy z telefonami | eternus | |
[nokia C5] Ekran powitania a potem biały ekranprzy ładowaniu baterii i budzik |
Pytania i Problemy z telefonami | Taifun | |
[nokia C5] Ekran powitania a potem biały ekran |
Pytania i Problemy z telefonami | Taifun | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |