| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| augurii | |
|
Witam, heh znowu ja m,am pytanie podlaczylem moja nokie pod bt z komputerem I mam 2 dyski niby C i E gdzie kopiowac muzyke gdzie gry gdzie aplikacje etc? sory ale 1 raz nie wiem co gdzie mam kopiowac zebym mial z kompa na telefonie |
||
| Jack | |
|
| Muzykę byle gdzie. Potem wchodzisz do odtwarzacza i masz wszystko w jednym miejscu. Gry również byle gdzie. Wchodzisz w menadżer plików > znajdujesz umieszczoną wcześniej grę i instalujesz _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| Muzykę najlepiej do music Gry (instalki) do instals czy jakoś tak a obrazki zdjęcia do Photos ale jak to jest obojętne gdzie wepchasz _________________ |
||
| augurii | |
|
| własnie w tym problem ze nie mam nic / ;/ mam nokie 5230 ale nie mam tam wbijam w galerie i w odtwarzacz plikow i nie mam nic, pisze brak plikow i tyle co jest grane ;/ | ||
| ziomek | |
|
| a próbowałes odświeżyć ??? _________________ |
||
| augurii | |
|
| tak,i nic kompletnie nic, kopiowalem juz do music i luzno na kare pamieci niby (e) | ||
| Jack | |
|
| Nie możliwe. Korzystasz z jakiejś modyfikacji? _________________ |
||
| augurii | |
|
| nie, to nowy telefonik , a wszystko przesylam przez bluetooth i tyle Wybieram w bt polaczenie miedzy kompem a tel i transferem plikow no i mam Pobieranie / Download:
i 2 niby dyski C: E: i tam pod foldery etc i nie ma ma nadal nic |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj zrobić hard format. Sam tak miałem że nic nie wyszukiwało i po hard formacie się naprawilm. Poradnik masz w poradnikach _________________ |
||
| augurii | |
|
| heh juz all wiem, wbilem w biuro i tam mam foldery jak na kompie i przenosze sobie dzieki mozna zamknac elo | ||
| Jack | |
|
| Tak samo formatujemy jak 5800 www.symbiane.pl/hard-reset-w-5800-vt11440.htm Ok. Widzę że edytowałeś post. Zamykam // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5230] Gdzie są mapy OviMaps? |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiek1805 | |
Jaką muze wolisz? |
Pogaduszki | LukiM | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
N GAGE - Jak? Gdzie? Co? |
Pytania i Problemy z telefonami | michalfokus | |
Gdzie pracują krasnoludki? |
Humor | patrikos23 | |
[P990i] Gdzie znaleźć WiFi? |
Pytania i Problemy z telefonami | kondi885 | |
[E6-00] Gdzie znajdę folder z grami? |