| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| moszykoo | |
|
| Witam, z góry przepraszam jeśli ten temat był już poruszony, jeśli tak to bardzo prosze o link do niego a jeśli nie to o pomoc:) Mianowicie zakupiłem nokie 5230 i średnio jestem zadowolony z ovi maps, chciałbym zainstalować sobie google maps, bardzo bym prosił abyście mi krok po kroku wyjaśnili skad pobrać takie mapy i jak je zainstalować na telefon. Z góry bardzo dziękuje:) |
||
| bartek50003 | |
|
| Słusznie, tylko że Google maps ma jeden mankament: nie obsługuje wewnętrznych odbiorników GPS. Można tylko przez siec. A google maps, to ściągasz: Pobieranie / Download:
i instalujesz krok po kroku i tyle. _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| Czyli za każdym razem bede sie łączył z internetem jak bede chciał skorzystac z nawigacji? A może macie jakąś inna propozycję? Jakie mapy są waszym zdaniem najlepsze na Nokie? |
||
| patrikos23 | |
|
| Pobierz sygic mobile 10 lub garmina XT. Są to nawigacje na telefony. _________________ |
||
| Jack | |
|
| ad 1. Będzie się łączył z internetem w celu złapania szybciej sygnału ale możesz to wyłączyć _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| Dobra, mam garmina XT z waszego forum, teraz nie mogę zatwierdzić jezyka polskiego ani zadnego innego. Co z tym zrobic? | ||
| bartek50003 | |
|
| Możesz dokładniej opisac problem? _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| Zainstalowalem program, gdy go uruchamiam z aplikacji, pierwsze co mi się pokazuje to wybór języka. Mam dwie szczałki (dalej i wstecz) i na środku napis języka jaki wybieram za pomocą tych szczałek. Gdy już jakis wybiore, nie mogę go w żaden sposób zatwierdzić. Klikam po całym ekranie i nic. nie ma żadnego przycisku aby zatwierdzić wybrany język. | ||
| bartek50003 | |
|
| Spróbuj go jeszcze raz zainstalowac. Spróbuj może z inną wersją. Acha i poprawka: Nie z "waszego forum" jak napisałeś, tylko z "naszego forum"; P _________________ |
||
| pit455 | |
|
Jackson napisał/a:
a gdzie to można wyłączyć?? |
||
| Jack | |
|
| Wystarczy wchodząc w metody pozycjonowania zostawić włączone tylko i wyłącznie zintegrowany gps _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Google Maps 2.2.0 |
Aplikacje Java | abdullahi | |
Google Mapsudostępnia mapy i zdjęcia satelitarne oraz zawiera wyszukiwarkę ulic |
Aplikacje | abdullahi | |
Google MapsAplikacja, która udostępnia mapy i zdjęcia satelitarne |
Aplikacje | abdullahi | |