| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tomekkrupka | |
|
| Witam . Mam taki problem ostatnio ściągnąłem grę pokemon gold ( inne wersje tez próbowałem )i strasznie gra sie przycina że nie da sie normalnie grać . Grę ściągałem z 4shared . Jak można rozwiązać ten problem . Proszę o pomoc . Za inteligentne posty podzekuje | ||
| Jack | |
|
| W jakim formacie jest gra? _________________ |
||
| tomekkrupka | |
|
| W formacie jar . Plik meboy | ||
| ziomek | |
|
| hmm to jest gra chyba nieprzystosowana do twojego ekranu . _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Jack | |
|
| Problemem może być to że java na symbianie jest tylko emulowana i pewnie dlatego się tak tnie _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| tomekkrupka | |
|
| Czy jest jakąś wersja na moją nokie która by się nie przycinała ? Jak mogę ten problem rozwiązać i czy się da ? | ||
| Jack | |
|
| Niestety jeżeli jest to java w żaden sposób tego nie zmienisz. Rozwiązaniem byłaby napewno ta sama gra stworzona na symbiana a jak wiadomo takiej brak _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bartek50003 | |
|
| Spróbuj zainstalowac na telefonie. Podobno mniej się tnie. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| tomekkrupka | |
|
Zainstalowałem na telefonie rzeczywiście mniej się tnie ale nadal tnie . Dzięki za podpowiedzi jak ktoś będzie lub zna rozwiązanie z chęcią przeczytam . Bo lubię to gre i mam wspomienia z dzieciństwa. |
||
| ryboll1 | |
|
| a mozna wrzucic instalke tych pokemonów? Nie odkopuj tematów. Patrz na datę. // TheBesteva |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pokemon Gold PLZręcznościówka |
360x640 | RadKe12 | |
[C6] Przycina sie internet WiFi |
Pytania i Problemy z telefonami | maniak27 | |
[5230] Resetowanie się telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |
[ 5230 ] Zacinające się filmy |
Pytania i Problemy z telefonami | fiszkon | |