| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| A.Wesker | |
|
| Mam pytanie odnośnie pamięci Ram.Otóż podobno 5230 ma 128 mb.Zastanawiam się czemu ja mam tylko max 57!Czyżby Nokia zrobiła mnie w balona? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 _________________ |
||
| DSV | |
|
| Połowę zabiera system czyli zostaje około 60-70 mb wolne. Sprawdź czy nie masz włączonych jakiś programów w tle, a także możesz powyłączać zbędne procesy programem KillMe _________________ |
||
| Konr@do | |
|
Na oficjalnym sofcie niestety tak jest i na twoim miejscu cieszyłbym się nawet z tych 57. U mnie bywało i tak, że spadało nawet do 35... Wszystko się zmieniło po zmianie na CFW _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Telefon jak twó ma 57 to się ciesz:) średnio jest po 48-55 _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
Cieszyć sie nie cieszę bo to malutko.Jak nie miałem RamBlow to było z 30 mb.Człowiek głupi i połasił się na nokię _________________ |
||
| Konr@do | |
|
Wgraj sobie sofcik V 40.6.003 SuperB Edition V1 i będziesz miał 70mb RAM _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Nie mam kompa więc nie wgram niestety.Mało tego ramu ale mam nauczke na przyszłość.Jak najdalej od noki _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, NOKIA jest porządna. Temat uważam za zamknięty. Zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Zwiększanie pamięci ram n73 |
Pytania i Problemy z telefonami | Enola Gay | |
[N8] Program do zwalniania pamięci ram |
Szukam | szymon8357 | |
[6110 navi] Zwolnienie pamięci ram |
Pytania i Problemy z telefonami | hudi90 | |