| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arekgroszek | |
|
| Cześć , poszukuję kalkulatora matematycznego który posiada minimum wyciąganie logarytmów , sinusów i cosinusów , pierwiastki itd ... Posiadam nokie 5230 i szukałem wcześniej dobrego kalkulatora i znalazłem ale niestety nie obsługuje dotykowego ekranu. Do tego nie mam hacka softa więc tylko podpisanie wchodzi w grę . | ||
| Jack | |
|
| www.symbiane.pl/smartphon...alc&start=0 Www.symbiane.pl/5230-kalkulator-matematyczny-vt16997.htm#40973 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| arekgroszek | |
|
| Zainstalowałem po kolei te kalkulatory ale niestety , nie działają . Umieszczone w lewym górnym rogu ekranu i nic się nie da zrobić ... Próbowałem każdego z nich i lipa . Edit: Zaraz sprawdzę czy zadziałają |
||
| Jack | |
|
| kolejne propozycje: www.symbiane.pl/enhanced-calculator-vt6823.htm www.symbiane.pl/kylom-my-...cul&start=0 _________________ |
||
| arekgroszek | |
|
Kylom My Calcul zainstalowałem i wszystko mi ładnie działa . O to mi chodziło , wielkie dzięki ! Temat można zamknąć . Wedle życzenia // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Natty KalkulatorKalkulator naukowy |
Aplikacje Java | arturo1 | |
[N8] Kalkulator zużycia paliwa |
Szukam | icenolor | |
[Omnia HD] Kalkulator naukowy |
Szukam | wiesiu114 | |
Kalkulator na iPhone'a, w którym rysuje się cyfry! |
Newsy | ziomek | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230] Xlator |
Szukam | zenek781 | |
[5230] Wibracje |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
[5230] Ipla |
Szukam | bertianis | |