| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Galardo | |
|
| Witam, próbuje z aktualizować 5230 ale mi się nie udaje. Aktualizacje wykonuje przez Nokia Ovi Suite (najnowsza wersja). Po przejściu przez 1 kroki (akceptacja warunków, pobranie aktualizacji, kopi zaposowej telefonu) przychodzi czas na aktualizacje , pasek postępu posuwa się troszkę i wyskakuje błąd: Błąd Instalacji , urządzenie zostało rozłączone... po chwili wyskakuje dymek ze urzadzenie jest polaczone ale aktualizacja jest przerwana! Moze to wina Visty? Czemu się tak dzieje, co jest tego przyczyna? Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam. Moj komp, laptop z Vistą, wejścia usb 4 próbowałem pod każdym i nic Wersja soft V 10.0.071 Chce wgrać: 20.0.005 |
||
| DSV | |
|
| Spróbuj tym http://www.symbiane.pl/ak...ater-vt7823.htm | ||
| bartek50003 | |
|
| To nie wina visty, bo ja nie mam problemu. Spróbuj wgrac soft przez phoenix (odsyłam do poradników), albo próbuj na jakimś innym kablu. _________________ |
||
| archa | |
|
| Też miałem problem z aktualizacją, cały czas traciło połączenie z telefonem. Przez długi czas podłączałem do przedniego panelu USB... W pewnym momencie pomyślałem, że może to wina przedniego panelu. Podłączyłem pod tylni dolny (patrząc na to, że są 4 wejścia). Tutaj już było lepiej, ale jeszcze tracił połączenie. Spróbowałem zaktualizować aplikacje które były w OVI, raz instalował, raz tracił połączenie. Przełączyłem na górne wejście i już nie było problemów. Wtedy poszła mi też aktualizacja oprogramowania. Więc może spróbuj z wejściami USB. U mnie pomogło. P.S. Galardo napisał/a:
Nie doczytałem tego zdania, więc może nie istotne jest to co napisałem wyżej... A możesz jeszcze spróbować z Nokia Software Updater (do tego doinstaluj Nokia PC Siute) |
||
| Galardo | |
|
stankovi23 napisał/a:
Niestety nie można pobrać Nokia Sotware Updater, chyba wycofali go, nie wiem czemu teraz jest ovi i ten program mnie irytuje!. archa napisał/a: O dziwo inne aplikacje zainstalowały się bez problemu
Spróbuje na innym komputerze może to po może |
||
| archa | |
|
| Jak to nie można? Na stronie Nokii można bez problemu pobrać. Nawet w wersji PL... Pobieranie / Download:
Skoro aplikacje idą to soft też musi (w końcu) pójść. |
||
| Galardo | |
|
Udało się, na innym komputerze, czułem ze to wina Visty, takie szajstwo ze Na Xp wszystko ladnie pięknie za pomoca Nokia Sotware Updater Dzięki za pomoc A więc zamykam temat // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[5230] Google maps + sposób instalacji |
Szukam | moszykoo | |
5230 czy może 5800 XM ? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | kocikus91 | |
[5230] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | kilerek | |
[5230] Powrót do starszego softu |