| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ptero28 | |
|
| Witam .... W mojej noki jest coś nie tak , strasznie długo szuka pozycji . Mam włączony zintegrowany GPS i wspomaganie GPS a odnalezienie pozycji zajmuje mu około 10-15 min . A jak jestem w ruchu to wogule nie znajdzie . Co to może być , wszystko mam zaktualizowane nowe mapy i nowy soft _________________ |
||
| Casaya | |
|
| musisz zmienic ustawienia ustalania pozycji. lub zaktualizuj aplikacje Mapy _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Włącz wspomaganie AGPS w ustawieniach. _________________ |
||
| ptero28 | |
|
Laki1231 napisał/a:
nie mam zamiaru płacić za odnajdywanie pozycji a wspomaganie GPS mam włączone a mapy aktualne z wczoraj Z resztą napisałem to wcześniej _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| To ja powiem tak.Gps offline długo szuka a to dlatego że potrzebuje wsparcia.Niestety nic z tym nie zrobisz _________________ |
||
| Casaya | |
|
| N5230, popieram.Poprostu czasem potrzebne jest wsparcie online. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wsparcie on-line nie pobiera u mnie ani grosza. Raz się zdarzyło 10groszy. To krótką chwilę innego wyjścia nie masz;P to jedyne rozwiązanie;p _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Testowałem 3 dni temu Gps offline.Pomiędzy budynkami sygnał jest łapany dłużej.Tzn że fala wysyłana jest zakłócana.GPS nie idzie z satelity tylko z nadajnika sieci ot cała filozofia! _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja zdanie nie zmienie i ma być ON-lIne ja tak mam i chuka bardzo dobrze. _________________ |
||
| ptero28 | |
|
Laki1231 napisał/a:
A u mnie niestety pobiera kase a jak nie mam nic na karcie to przychodzi SMS że brak środków na kącie _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ptero28, ale innego sposobu nie ma na przespieszenie _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mi bez tego czasem nawet 20min nic nie znajduje. A jak ktoś ma nawigacje zwykłą nie w tel ten dopiero musi czekać. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97] Lokalizacja GPS długo trwa |
Pytania i Problemy z telefonami | craces | |
[n96] Długo łapie sygnał GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
[5230] Błąd połączenia |