| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Ruben | |
|
| Witam ! mam nokie 5230, wgrałem przeportowanegy soft z C6 jafem i po wgraniu telefon umarł. Bzyka raz wibracja i tyle, ekran ciemny. Postanowiłem wgrać zwykły soft i to samo. Czy da się jakoś jeszcze wyjść z tej opresji? pozdrawiam! Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgrać softa JAFEM. Najnowszego jaki jest dostępny w programie navifirm z j.polskim. Jeśli nie to komis koszt do 100zł. _________________ |
||
| Ruben | |
|
| dzięki za szybką odpowiedz. wgralem soft z codem mojego aparatu (ostatni) i nic. czyli tylko serwis |
||
| Casaya | |
|
| a co z postawieniem telefonu przez nokia care suite?zajrzyj w poradniki lub tutaj Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, to jest phoenix w innej oprawie żadna różnica kolega wypierdzielił certy zabezpieczeń, postawienie tela około 100zł. _________________ |
||
| Ruben | |
|
No właśnie nic mi ten program nokii nie dał. Dalej kiszka. dziękuje za informacje. po wgraniu softu od nowa jak jest ostatni etap "pooling" ekran zapala się jakoś dziwnie kilka razy, jakaś zielona kreska pojawia się i znika hm. czy to właśnie są uwalone certyfikaty? |
||
| Laki1231 | |
|
| Ruben, no niestety a wgrywasz najnowszy dostępny soft? _________________ |
||
| Ruben | |
|
tak ! : |
||
| Laki1231 | |
|
| Ruben, to niestety tylko komis, dobry bo w badziewnym powiedża wymiana płyty głównej albo nie zrobią. Najnowszy czyli jaką wersję wgrywasz? _________________ |
||
| Ruben | |
|
| Wgrywałem 50.0.1 (ten jest najnowszy dla mojejgo apratu wedle kodu aparatu), próbwałem wgrać przeprotowany pod C6 50.6.1, jak i również zwykły 50.9.2 nic go nie postawiło na nogi. cały mój problem rozpoczął się od softu przeportowanego z c6 jeszcze innego który chyba położył mój telefon. Jetem teraz w anglii w niedużym mieście, namierzyłem dziś komis, ale obawiam się że kozakami to oni nie są |
||
| sadam81 | |
|
| Z tego co widzę wyżej to kolega Ruben zrobił także downgrade i upgrade w jednym. Dobry komis tylko go uratuje. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja wiem że jest wyższy soft tylko nie dla twojego product code ale jest szansa że sam wtedy włączysz telefon bez kosztów. Jak dasz do komisu to i tak tracisz gwarancje bo taka naprawa idzie przez serwery nokii. Pozostaje ci komis lub bezpłatnie najnowszy możliwy soft w obu przypadkach po gwarancj skoro dla najwyższego nie ma twojego product code. Wiec wybrałbym ten wariant że samemu grasz softa. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5230] Nie mogę zrobić zdjęcia aparatem |
Pytania i Problemy z telefonami | fiszkon | |
[Nokia 5230] Po wgraniu CFW telefon nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | misiaczek123 | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
Udało mi się uruchomić Assassin's Creed HD na 5230 |
Pogaduszki | Maryl | |
[5800] Nie chce się uruchomić |
Pytania i Problemy z telefonami | crash~ | |
[5230] Jaki cfw najlepszy? |
Pytania i Problemy z telefonami | Konr@do | |
[5230-CFW] Alphard`2 v50.6.002Autor: f3toor |