| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fiszkon | |
|
| Siemka ! Ostatnio mam pewien problem z aparatem/kamerą w telefonie... ;/ Otóż nie mogę zrobić zdjęcia, ponieważ gdy włączę aparat wyskakuje takie coś: Nie wyskakuje mi napis opcje oraz podgląd zdjęcia. Proszę o pomoc : ). Problem zaczął się ok. 3 tyg. temu... Chcąc zrobić zdjęcie było właśnie takie coś jak na zdjęciu wyżej.. -.-.. Po 2 dniach zaczęło już wszystko elegancko działać do czasu.... Jakieś 2 dni temu znów pojawił się ten problem i cały nie mogę robić zdjęć.. Z góry mówię, że telefon mi na pewno nie upadł.. Nazwa tematu poprawiona na zgodną z regulaminem działu // Jackson _________________ |
||
| chucky | |
|
| zrób hard format _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
Moja dziewczyna miała to samo w nokii 5530.Myslałem że telefon padł Hard reset tabletka na wszystko _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Chyba, że poluzowana taśma od aparatu. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| w n8?? aparat nie jest na tasmie tylko wbudowany w układ....tak mi sie wydaje na 99 procent zrobileś ten hard reset? a czekaj... ty założyłeś tamat o 5230.... a ja patrzyłem na telefon w profilu ale w 5230 tez nie jest aparat na tasmie.... chucky, oj wiem...doczytałem sie. ale to niewiele zmienia.własnie oglądam zdjeicia rozebranej 5230 i ma taki sam układ jak 5800.a 5800 aparat nie jest na tasmie |
||
| Laki1231 | |
|
| N8 nie ma wlutowanwego tylko na pinach z których można go wyjąć;P _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, a to jeszcze inaczej.... mam tutaj fotki 5230 zajrzyjcie i ocencie sami.ale moim zdaniem to jest wina soffta bo moja sarenka miala to samo.i HR pomógł Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Spoko ale jak mu upadł czy coś podobnego HR nie pomoże _________________ |
||
| Casaya | |
|
Laki1231, niech zrobi Hr i jak nie pomoze to znaczy ze padł układ jakis.ale szanowny fiszkon tajemniczy jest i nie pisze ... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
fiszkon napisał/a:
HR powinien zrobić swoje. _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Hard Reset i wszystko działa ; ) . Dzięki za pomoc chłopaki . Wcześniej nie miałem czasu wejść na forum. Zamykam. // sadam81 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5230] Nie mogę uruchomić po CFW |
Pytania i Problemy z telefonami | Ruben | |
[5230] Co zrobić aby po wyjęciu słuchawek nie było dźwięku |
Pytania i Problemy z telefonami | pawells | |
[5230] Czy można zrobić foldery |
Pytania i Problemy z telefonami | dr9zombi | |