| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kocikus91 | |
|
| Witam i na wstępie przepraszam, jeśli już taki temat istnieje. Szukałem, ale nie znalazłem nic o takiej tematyce. Tak jak można się domyślić po temacie, nie wiem w jaki sposób, wrzucić/zainstalować gry na Nokię 5230. Telefon mam od tygodnia, troszkę go już ogarnąłem, ale w sprawie gier, aplikacji, map jestem nadal zielony. Ściągnąłem paczkę gier, która znajduję się na tym forum i na tym moja wiedza się kończy. Na telefonie mam jednak kilka gier demo, które Orange umieściło fabrycznie w telefonie. Proszę o pomoc, z góry dzięki |
||
| Jack | |
|
| Proszę: www.symbiane.pl/c6-jak-za...jar-vt17000.htm _________________ |
||
| Harmattan | |
|
A ja będe mniej wredny, i powiem jak to zrobić Wrzucasz sobie pliki do jakiegoś folderu, najlepiej na karcie, po czym z pozycji telefonu wchodzisz w ten folder i klikasz w plik, który chcesz instalować _________________ |
||
| Lindacento | |
|
przy czym "chyba" nie każda się zainstaluje na "fabrycznym" nieodblokowanym systemie _________________ |
||
| PrZeMeK 5230 | |
|
Zainstaluj przez PC Suit _________________ |
||
| kocikus91 | |
|
Próbowałem po prostu wrzucić na telefon, wchodzę w "menadżer aplikacji" -> "pliki instalacyjne" nie ma nic. Pusto. Spróbuję z wykorzystaniem PC Suite. Wcześniej miałem Sony ericssona k750i, ale tam nie było takie skomplikowane jak w Nokii. A jeszcze mam pytanie czy "fabryczna" nawigacja jest płatna? Jeśli telefon wziąłem na abonament w Orange? |
||
| Jack | |
|
| podłącz telefon do komputera za pomocą kabla a na ekranie komputera kliknij 2 razy na grę która pragniesz zainstalować. Co do nawigacji to zainstaluj sobie sygic bo wbudowana to pożal się boże _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| I czytaj to, co piszą Ci w wcześniejszych postach : Nie whcodz w menadżera aplikacji, tylko w folder z poziomu telefonu w którym masz gry ... _________________ |
||
| kocikus91 | |
|
| Już ogarnąłem, ściągnąłem PC Suite i łatwo idzie, zainstalowałem nawigacje Garmina lecz tnie sakramencko. Wypróbuję jeszcze Sygic'a. Dzięki za pomoc Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[c5] Jak wrzucić na to gry??? |
Pytania i Problemy z telefonami | zordonwielki | |