| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mateusz1407 | |
|
Witam. Po dłuższym czasie używania nokii 5230 stwierdziłem, że systemowy odtwarzacz jest do bani i postanowiłem zainstalować TTpod, który według mnie jest o wiele lepszy. Moje pytanie brzmi następująco: czy da się zrobić tak, aby TTpod był domyślnym odtwarzaczem muzyki? Najlepiej to chciałbym się pozbyć całkiem systemowego odtwarzacza... Mój symbian jest nie zhackowany. Proszę o odpowiedzi... Trochę udoskonaliłem tytuł tematu // Jackson |
||
| Harmattan | |
|
| Cóż, nie wiem , czy to pomoże ale spróbuj tak: menu > ustawienia > telefon > ustaw. aplikacji > aplikacje domyślne i odtwarzanie muzyki. Jak w to wejdziesz powinno Ci wyskoczyć okno do wyboru, jaka ma być domyślna aplikacja na otwieranie muzy. _________________ |
||
| mateusz1407 | |
|
| Wiem właśnie że jest taka opcja, ale gdy ją otwieram, to na liście jest tylko domyślny odtwarzacz, a TTpod-a nie ma... Dlatego napisałem na forum | ||
| Laki1231 | |
|
| Więc się nie da niestety, chyba, że poszukasz modyfikacji jakiejś w sieci na zagranicznych stronach ale pewnie też nie bedzie. _________________ |
||
| mateusz1407 | |
|
| Kurde, no ale jeżeli jest taka opcja, którą opisał kolega Satio to jest możliwa zmiana domyślnego odtwarzacza... Tylko jak go dodać na tą listę... | ||
| Baton | |
|
| zrób tak jak Laki napisał poszukaj trochę w sieci na pewno jest takie coś , albo poszukaj jakiegoś softu innego w którym byłaby taka opcja chociaż wątpię ... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| mateusz1407, jak nie masz na liście to właśnie tu jest modyfikacja potrzebna. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| mateusz1407, wiesz tym też bym się nie sugerował. Mam w tych opcjach ustawioną Opere Mobile do domyślnego przeglądania, a i tak zawsze jak wchodze w linki otwiera się zwykła przeglądarka... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Satio, żeby OPERA działała tak jak móiwsz jest mod na forum:) _________________ |
||
| DSV | |
|
| Musisz mieć zhackowany system, aby to zrobić, Sprawdź to http://symbiane.pl/podmia...25389.htm#83622 To dla s60v3 ale może zadziała na v5... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| mateusz1407, zainstaluj ttpod w pamieci telefonu i wtedy sprobuj zmienic na domyslny odtwarzacz _________________ |
||
| mateusz1407 | |
|
| radziubaker, niestety nie pomogło... | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[N8] Odtwarzacz muzyki |
Szukam | omegadoom | |
Odtwarzacz muzyki |
Szukam | krichna334 | |
Odtwarzacz muzyki |
Szukam | kamyl88 | |
[Nokia E6] Odtwarzacz do muzyki |
Szukam | stasiu666 | |
[5800] Odtwarzacz muzyki |
Szukam | chili77 | |
[X6] Odtwarzacz Muzyki nie działa |