| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Karol95222 | |
|
zhackowałem telefon i wgrałem screen żeby na ekranie można było robić skróty i tel się zepsuł nie da się nic zrobić otwiera się menu i nic nie działa na nic nie można kliknąć RESET-a też nie da się zrobić. Pomoże ktos Aha telefon to Nokia 5230 Nazwa tematu jest niezgodna z zasadami działu szukam pkt 1.1 Poprawione. // Undisputed |
||
| Casaya | |
|
| Karol95222, wgraj czystego softa Jafem.telefon raczej nei jest uwalony. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Karol95222 | |
|
a skąd mam wziąć softa na niego <to tel kolegi > a nie da rady inaczej?? |
||
| Casaya | |
|
| Karol95222, hard reset wylacz telefon czerwona sluchawka,zielona sluchawka i przycisk od aparatu.trzymaj razem i wlacz telefon dopoki nie zapali sie napis NOKIA stracisz wszystko z telefonu.ale widze ze nie masz wyjscia _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Hard reset Zielona słuchawka + czerwona słuchawka + przycisk aparatu + POWER na koncu. Wszystko robisz na wyłączonym telefonie i trzymasz do momentu pojawienia się napisu nokia na wyświetlaczu. _________________ |
||
| Karol95222 | |
|
no o to mi chodziło to nic że wszystko stracę DZIĘKI WIELKIE PANOWIE |
||
| Casaya | |
|
| Karol95222, napisz czy pomoglo _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Na pewno musiało pomóc.. przecież to była tylko podmiana plików.. po HR wszystko wraca do normy. _________________ |
||
| Karol95222 | |
|
nom napisze jutro jak kolega do szkoły przyjdzie bo to na jego telefonie a on baran i sam sb nie cofnie |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[X6] Przywrócenie po hackowaniu |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
5800XM błąd przy hackowaniu... |
Pytania i Problemy z telefonami | Cichy89 | |
Czy po hackowaniu można aktualizować oprogramowanie ? |
Pytania i Problemy z telefonami | gaweleek | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230] Xlator |
Szukam | zenek781 | |
[5230] Ipla |
Szukam | bertianis | |
[5230] wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
Nokia 5230 |