| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
| Czy jest możliwy pełen dostęp do folderu E:/resource/ tzn. czy mogę tworzyć w nim foldery kopiować do niego pliki? Jeżeli tak to proszę o jakieś wskazówki. Korzystam z aplikacji X-Plore, która widzi ten folder ale nic nie mogę w nim zrobić. Chcę konkretnie utworzyć w nim folder 'Fonts' i wrzucić do tego folderu 4 pliki z czcionką. Wiem, że po podłączeniu pod komputer telefonu jako pamięć masować wszystko idzie to zrobić ale teraz nie mam dostępu do kompa. | ||
| dumel31 | |
|
| musisz mieć zhackowanego fona _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Postępujesz według tych instrukcji, po wykonaniu włączasz patch open4ll i otrzymujesz dostęp przez X-plore w którym trzeba zaznaczyć wszystkie 4 opcje pokazywania plików. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Tylko w jeden sposób mogę zhackować swoją Nokie? Słyszałem coś o aplikacji HelloOX2. Przepraszam jak głupio pisze ale jestem jak narazie zielony pod względem wewnętrznych modyfikacji symbiana x( _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Tylko tym sposobem. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Właśnie przed chwilą znalazłem na forum sposoby hackowania poszczególnych telefonów ale dzięki : D _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
iCare - dostęp do konta Orange z poziomu telefonu |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
[5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | A.Wesker | |
Google Docs ju z niedługo z poziomu telefonu z Androidem! |
Newsy | Jack | |
Aktualizacja Ovi Store dostępna z poziomu telefonu dla S^ANN |
Newsy | Laki1231 | |
Dostęp do pamięci masowej telefonu przez USB |
Poradniki Windows Phone | A.Wesker | |
[5230] Nieprzyznany dostęp do aplikacji |