| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kamil90 | |
|
| Od dawna korzystam z Opery Mobile oraz Opery Mini. Na obu działały pełne wersje nk i facebooka,do czasu. Teraz,choć wpisuje adresy pełnych wersji tych portali,przeglądarka łączy mnie jedynie z wersjami mobilnymi, które są o wiele gorsze. Zainstalowałem UC Browser i to samo. Nie da się tego ominąć. Zawsze wyskakuje wersja mobilna. Co jest powodem tego? :p
Temat przeniesiony, tytuł udoskonalony. Proszę zapoznać się z regulaminem tego działu // Jackson |
||
| Marcin321231 | |
|
| kamil90, jak wejdziesz na stronę główną np. Nk to na samym dole jest chyba do wyboru pełna wersja | ||
| Harmattan | |
|
| Jak masz Opera Mobile wejdź w ustawienia potem zaawansowane a potem user agent i zmień na Mobile. Wtedy powinno Ci pokazywać pełne strony, a jeśli nie to tak jak marcin mówi z reguły na dole serwisu jest opcja przejdź do pełnej wersjii. _________________ |
||
| Casaya | |
|
Satio, mała pomyłka...ja mam zaznaczone w zaawansowanych "DESKTOP" i mam pełna wersje. [ Komentarz dodany przez: Satio: 21 Sie 2011 10:33 ] Och, racja radziu.//Satio _________________ |
||
| kamil90 | |
|
| Zanim napisałem temat sprawdzałem nieraz ustawienia. Wiem też o opcji wyboru pełnej wersji. Dawniej z niej korzystałem a teraz po kliknięciu załaduje się pusta strona (białe tło i tyle). Z facebookiem jest podobna sprawa tyle, że zniknęła wogóle opcja pełnej wersji. Nie wiem skąd takie zmiany. | ||
| Laki1231 | |
|
| Używaj opcji MOBILE i u dołu strony przełączaj sobie na pełną. U mnie działa sprawdziłem przed chwilą. _________________ |
||
| kamil90 | |
|
| Sprawdzałem. Niestety bez skutku. Kiedyś działało aż w końcu przestało. Ściągnąłem nawet starszą wersję Opery i efekt taki sam. Nie wiem co to ma być | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pełne Efekty Kastor na Fp1 i Fp2!Efekty kastor w menu telefonu |
Modyfikacje | Jack | |
Nowe wersje przeglądarek Opera Mini i Mobile |
Newsy | Laki1231 | |
Aplikacja do robienia mobilnych zakupów SaveUpnominowana do Mobile Trends Awards |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Skype wchodzi na rynek urządzeń mobilnych |
Newsy | DSV | |
Warsztaty z projektowania aplikacji mobilnych na platformę AW trakcie szkolenia zostanie przedstawiona propozycja metodyki tworzenia aplikacji mobilnych. |
Newsy | xJAmaTOx | |
Awaryjne zasilanie dla urządzeń mobilnych |
Newsy | daanielito | |
2,25 miliarda mobilnych urządzeń w roku 2014 |
Newsy | ziomek | |
Qualcomm - lider na rynku mobilnych procesorów w 2Q2011 |
Newsy | Harmattan | |
Boimy się mobilnych płatności - złe doświadczenia? |
Newsy | Laki1231 | |
Zestaw darmowych aplikacji mobilnych dla podróżników |
Newsy | Laki1231 | |