Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
kamil90 [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 01:35 [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych   Postaw piwo autorowi tego posta
Od dawna korzystam z Opery Mobile oraz Opery Mini. Na obu działały pełne wersje nk i facebooka,do czasu. Teraz,choć wpisuje adresy pełnych wersji tych portali,przeglądarka łączy mnie jedynie z wersjami mobilnymi, które są o wiele gorsze. Zainstalowałem UC Browser i to samo. Nie da się tego ominąć. Zawsze wyskakuje wersja mobilna. Co jest powodem tego? :p

Temat przeniesiony, tytuł udoskonalony. Proszę zapoznać się z regulaminem tego działu // Jackson
Marcin321231 [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 02:15   Postaw piwo autorowi tego posta

kamil90, jak wejdziesz na stronę główną np. Nk to na samym dole jest chyba do wyboru pełna wersja
Harmattan [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 09:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Jak masz Opera Mobile wejdź w ustawienia potem zaawansowane a potem user agent i zmień na Mobile. Wtedy powinno Ci pokazywać pełne strony, a jeśli nie to tak jak marcin mówi z reguły na dole serwisu jest opcja przejdź do pełnej wersjii.

Casaya [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 10:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
Satio, mała pomyłka...ja mam zaznaczone w zaawansowanych "DESKTOP" i mam pełna wersje. kod emotikony: :P

[ Komentarz dodany przez: Satio: 21 Sie 2011 10:33 ]
Och, racja radziu.//Satio

kamil90 [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 10:47   Postaw piwo autorowi tego posta
Zanim napisałem temat sprawdzałem nieraz ustawienia. Wiem też o opcji wyboru pełnej wersji. Dawniej z niej korzystałem a teraz po kliknięciu załaduje się pusta strona (białe tło i tyle). Z facebookiem jest podobna sprawa tyle, że zniknęła wogóle opcja pełnej wersji. Nie wiem skąd takie zmiany.
Laki1231 [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 11:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Używaj opcji MOBILE i u dołu strony przełączaj sobie na pełną. U mnie działa sprawdziłem przed chwilą.

kamil90 [5230] Pełne wersje nk i facebook z przeglądarek mobilnych Napisany: 21 Sie 2011 01:52   Postaw piwo autorowi tego posta
Sprawdzałem. Niestety bez skutku. Kiedyś działało aż w końcu przestało. Ściągnąłem nawet starszą wersję Opery i efekt taki sam. Nie wiem co to ma być