| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maxiu1122 | |
|
| Witam mam bardzo denerwojacy problem:/ mianowicie jakies miesiąc temu gdy zainstalowałem profimail poprostu wyłączala mi się aplikacja gdy połączyła się z internetem i sądziłem że to problem z ta że aplikacja lecz od jakiegoś tygodnia walczę z podobnym problemem lecz z aplikacja z która nigdy nie było problemu....chodzi o aplikacje Parlingo.Gdy połączy się z internetem odrazu aplikacja się zamyka co mnie już bardzo irytuje:/ próbowałem już wszystkiego odinstalowalem najnowsza wersję i zainstalowalem od najstarszej do tej najnowszej wersji...nie mam już pomysłów więc może ktoś miał podobny problem i jest mi wstanie pomoc. Dodam że ostanio złamałem system lecz mój problem trwa już od dawna i chyba łamanie nie wpłynęło na pojawienie się problemu z Parlingo.mam zainstalowane : jbtaskman, mobile guard, spb mobile shell, oraz x-plorer może to pomoże gdyż ja naprawdę już nie mam pomysłów:/ Jeśli powtarzam temat proszę o podanie do starego tematu link gdyż korzystam z telefonu bo mam awarie kompa i nie mogłem znalesc.(I tu prośba do modow zamiast usuwać temat i go do kosza bo nazwa tematu jest zła to pomóżcie mi z tym problemem:/ pomocy!!) Nazwa tematu jest niezgodna z zasadami działu Pytania i problemy z telefonami pkt 1.1 Poprawione. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| Hm... problem lezy po stronie softa. Ja proponuje od razu wgrac najnowszy czysty soft Jafem,jak to zrobic?prosze zajrzyj tutaj www.symbiane.pl/hack-i-wg...-s3-vt19051.htm a potem zlam system ta łatwą metodą. www.symbiane.pl/nowa-niez...nem-vt27868.htm _________________ |
||
| maxiu1122 | |
|
| ok dziex za podpowiedz tylko soft jest nowy świeżo zaktualizowany i złamany...od tego czasu (chyba) jest ten problem:/ nie wiem co jeszcze może być nie tak... Aplikacja poprostu się włącza i przy połączeniu z netem się automatycznie wyłącza i nie wiem co jest nie tak:/ POMOCY!! | ||
| Laki1231 | |
|
| Dużo aplikacji tak ma, może być wersja z błędem lub niekompatybilna. Użyj starszej lub nowszej wersji aplikacji. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[N97 Mini] Telefon sie sam wylacza |
Pytania i Problemy z telefonami | MaciejT | |
[5230] Telefon samoistnie wyłącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[5230] Telefon sam łączy się z internetem. |
Pytania i Problemy z telefonami | demonoid | |
[E72] Po zainstalowaniu aplikacji fon nie działa poprawnie |
Pytania i Problemy z telefonami | krzypal | |
[5230] Czy zbyt duża ilość aplikacji spowalnia telefon? |
Pytania i Problemy z telefonami | MaTySeK721 | |
[N95] Telefon wyłącza się po 10 sek |