| Temat Przesunięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| szymon5122 | |
|
| Witam. Otóż nie dawno jakieś 2 miesiące temu wgrałem sobie shakowane cfw od nokii c6 czyli alphard . wszystko ładnie pięknie było ale do czasu zanim telefon nie zaczął się ścinać ;/ Dziś wgrałem ofw pobrane z navifirm 1.3 w wersji 50.6.002 i miałem język chiński i angielski . wybrałem angielski bo wiadomo - łatwiejszy . Ale skąd mam wziąć cfw z moim PC ?? pomocy ;/ [ Komentarz dodany przez: chucky: 20 Lis 2011 05:53 ] Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky |
||
| Laki1231 | |
|
| cfw pobrane z navifirm 1.3 w wersji 50.6.002 - to nie cfw tylko oryginalny soft Nie ma obecnie pl dla tego softu jest tylko polskie cfw APLPHARD2 _________________ |
||
| szymon5122 | |
|
| Czyli musze zainstalowac znowu alpharda2 ? i jak bede chcial sprzedac telefon to nie bede mial oryginalnego softa ;/ A moze jest jakis sposób żeby wykasowac całego symbiana i wgrac z powrotem ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Symbiana się nie kasuje. Wgranie starszego DOWNGRADE w komisie jak ktoś się podejmie i można tel na amen uwalić. | ||
| szymon5122 | |
|
| a da sie jakos w tym sofcie zmienic zeby pc bylo takie jak na naklejce pod bateria ?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie. _________________ |
||
| szymon5122 | |
|
| a jakies polskie menu mozna wgrac ? :> | ||
| Laki1231 | |
|
| Można ale będzie kupa błędów więc lepiej cfw _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Da sie zrobic tak by bylo PC jak pod bateria wgrywajac takiego softa z navifirm,ale to bedzie wtedy orginalny soft a nie CFW _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Radziu nie da się bo dla jego wersji nie ma polskiego PC. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, aj bo on dal tą wyższą wersje ... teraz łapie o co chodzi _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nom, jak chce mieć PL to tylko CFW, chyba, że sadam mu spolszczy _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lista polskich Product Code |
Modyfikacje | lui754 | |
[N 5230] Szukam CFW pod soft v51.9.002 |
Szukam | liero1988 | |
[X6] Product code |