| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lukaszop | |
|
| Witam. Zakupiłem używana Nokię 5230 z kartą 4 gb. Chciałbym przywrócić teraz telefon do takiego stanu jakbym kupił go nowego, prosto z salonu. Co muszę zrobić żeby pousuwać pliki, programy i inne niepotrzebne pliki, które zostały utworzone przez osobę która wcześniej z niej korzystała? Rozumiem, ze karta microsd wystarczy sformatować, tak? Jakie aplikacje polecacie na ten telefon? Proszę o pomoc. Dziękuje. |
||
| patrikos23 | |
|
| Format kart pamięci oraz aktualizacja softu przez NSU. Tele będzie czysty i będzie miał najnowszy soft. Ja bym tak zrobił. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| lukaszop | |
|
Tylko jest problem bo nie posiadam kabla USB A co to jest to NOKIA OVI? Płacimy coś za to? |
||
| patrikos23 | |
|
| Jak nie masz kabla to zrób hard format. Wszystko jest opisane tu Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian A co do Ovi Nokia, to sklep Nokii z aplikacjami i grami. Płacisz za transfer połączenia internetowego, natomiast aplikacje tam dostępne są różne-płatne i darmowe. P. S. Ale to już jest nie na temat. Rozpatrujesz tu inny problem. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| lukaszop | |
|
| Muszę wpisać ten kod, tak? "*#7370#" A nie uszkodzę telefonu? |
||
| patrikos23 | |
|
| Nie uszkodzisz tylko wyczyścisz. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| DROBNA Uwaga musisz mieć w tel product code z pod baterii i dopiero go zaktualizować NSU;) [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 31 Sty 2011 08:53 ] Laki, to nie do końca prawda-wtedy zaktualizujesz w danym języku. Ja zmieniałem produkt code i normalnie aktualizuję przez NSU. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Posty nie na temat usunięte _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak ale jaeśli chce salonowy bo chce np na gware oddać musi mieć PC spod bateryjki;) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[5230] Jak zwiększyć pamieć telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[5230] Powrót do stanu początkowego |
Pytania i Problemy z telefonami | lukaszop | |
[5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu |