| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
| To, że moja Nokia resetowała się dziennie raz lub dwa było dla mnie rzeczą oczywistą i normalną. Teraz telefon resetuje się jakieś 10x dziennie, dzisiaj mu się zdarzyło 3x w ciągu godziny. Jest to dla mnie uciążliwe i trochę wkurzające. Zrobiłem hard reset i nic, dalej to samo. Dzisiaj zapisałem sobie zdjęcie na karcie pamięci, po paru chwilach telefon się zresetował a po zdjęciu gdy się włączył nie było śladu. Karta pamięci nie była formatowana już od jakiś 4 miesięcy. Może to być wina karty pamięci? | ||
| sadam81 | |
|
| czy ekran początkowo podczas resetowania nakrywa się czarnymi paskami? a następnie robi się cały czarny. Uruchamia się bez potrzeby wpisania pinu? Mam prawdopodobnie to samo. to jest wina Hardware`a. Pomoże to coś Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| daanielito | |
|
| Te paski są różnego koloru, ale robi się czarny potem. Włącza się, pokazuje się ekran nokia, nie ma ekranu powitalnego Plus'a, który powinienen być. Nie prosi mnie o PIN, bo go nie mam. Ten program to chyba do przyspieszania. Mam nawet gdzieś na karcie instalkę do niego. Tylko z tego co pamiętam to po jego zainstalowaniu aparat foto. działał mi jak chciał. Ma niby pomóc? Sprawdze z ciekawości... _________________ |
||
| Meler | |
|
| Możesz spróbować wgrać soft. Możliwe ze pomoże. Wgrywanie softu jest o wiele silniejsze od zwykłego hardresetu | ||
| Laki1231 | |
|
| Czasem jest To wina jakiejś aplikacji, lub problem po hak telefonu metodą pnht. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Hackowany nie był. Od wczoraj się jeszcze nie zresetował. Jak problem się znowu pojawi spróbuje wgrać nowego softa. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| daanielito, a kiedy ostatnio coś instalowałeś i co to było. Możliwe, że zbyt dużo aplikacji i mało ram zostaje w tym celu restartuje telefon bo nie da rady zamknąć pojedynczych aplikacji. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Po hard resecie instalowałem: - Opera Mobile - Opera Mini - Mobilne Gadu-Gadu - Ovi store - Boost for 5800 and etc. - Kilka motywów - X-Plore - FreeSigner Resetował się zazwyczaj po zamknięciu jakiejś aplikacji (Opery, Odtw. muzycznego, Wiadomości). Zauważyłem też w X-Plore, że mam dyski C, E, Z, a dysk D jest podpisany jako "...". O co chodzi? Może to mieć związek z moim problemem? _________________ |
||
| Meler | |
|
| Możliwe, że dzieje się to poprzez poprawkę Boost for 5800 and etc, swego czasu powodującą problemy | ||
| Laki1231 | |
|
| Format karty pamięci i nowy soft i nie instaluj tego boost bo chyba To jest przyczyną:) _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Boost nic nie przeszkadza. Zwalnia panięć RAM, ponieważ przyczyną resetu jest przepełnienie się owej pamięci... _________________ |
||
| Meler | |
|
| sadam81, Poczytaj opinie na innych forach. Ta aplikacja na dużej ilości fonów sprawia problemy | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5230] Samoistne resetowanie |
Pytania i Problemy z telefonami | maagares | |
[5230] Pamięć telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | MiChu11 | |
[5230] Pamięc telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | A.Wesker | |
[5230] Format telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | kubala_93 | |
[5230] Restartowanie sie telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[5230] Zwiększenie pamięci telefonu |