| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| carder | |
|
| Witam. Mam pewien problem, chodzi o to że na Home Screen w mojej komórce stan baterii jest źle wyświetlany. Zauważyłem że pasek baterii zaczyna szybko się pomniejszać dopiero gdy stan baterii będzie gdzieś poniżej 30%. Nie piszę tu bo mi się wydaje, wolałem upewnić się więc zainstalowałem "Nokia Battery Monitor" i wyszło że mam rację, gdy było 30% na Home Screen był pełny pasek, ale gdy zeszło na 29% to dopiero pasek zmniejszył się o jedną kreskę. Nie jest to wina softu bo na bieżąco go aktualizuję. Wiecie może jak temu zaradzić?? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie zaradzisz, większość Nokii tak ma. Nie wiem czy ufać aplikacji czy nokii;P _________________ |
||
| Baton | |
|
| spróbuj zainstalować np SBP mobile shell czyli nakładkę i sprawdź czy też będzie taki problem tutaj masz linka : http://symbiane.pl/spb-mobile-shell-vt18688.htm _________________ |
||
| carder | |
|
Mam SPB Mobile shell i wyświetla to samo co Home Screen. Denerwuje mnie fakt że muszę korzystać z aplikacji "Nokia Battery Monitor" a ona uruchamia swe procesy w tle i co z tym idzie zużywa trochę pamięci. Nokia 5230 jest najwolniejsza i ma najmniej pamięci wśród telefonów s60v5. A bateria trzyma 1 dzień.A może gdyby kupić nową baterię to było by w porządku? _________________ |
||
| TheDuliMen | |
|
| Akurat nie musisz. Na pewno wiesz ile ci trzyma bateria... Ja daję ją codziennie na noc i jakoś jest. U mnie jest że pasek spada od 50% baterii. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| carder, niestety wydaje mi sie ze to nie wina softu tylko baterii.gdyz gdybh to soft cos psul to napewno cos jeszcze by sie dzialo z telefonem.moja opinia to stara bateria _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| carder | |
|
| Telefon mam od pół roku, bateria chyba tak szybko się nie starzeje... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak źle użytkujesz no można w ciagu miesiąca baterie rozwalić. Nokia tak ma i tyle źle wskazuje;P _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| carder | |
|
A jak ją można przywrócić do dobrego stanu?? Tymczasowo nie mam kasy na nową, pojemniejszą. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma takiej opcji. Ja mam N8 czyma mi 12h. _________________ |
||
| carder | |
|
| Szkoda, dzieki. ZAMYKAM TEMAT _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[6210 navi] Telefon nie wyświetla nazw kontaktów. |
Pytania i Problemy z telefonami | michal1991 | |
[n97 mini] Telefon nie wyświetla strony korzystając z Wi-Fi |
Pytania i Problemy z telefonami | pawel4322 | |
Program do pokazywania stanu baterii w % |
Szukam | grzegorzek19972 | |
[5230] Powrót do stanu początkowego |
Pytania i Problemy z telefonami | lukaszop | |
[5230] Przywrocenie telefonu do stanu jak był nowości |
Pytania i Problemy z telefonami | lukaszop | |
[5230] Martwy telefon po nie udanej aktualizacjiProblem z programem Phoenix ,żeby odratować telefon. |
Pytania i Problemy z telefonami | Cage | |
[5230] Nie ogarniam jak wrzucić gry na telefon. |
Pytania i Problemy z telefonami | kocikus91 | |
[Nokia 5230] Po wgraniu CFW telefon nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | misiaczek123 | |