| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| motyl22 | |
|
| czyli wchodząc w galerie albo muzyke tel sam się restartuje co może byc yego przyczyną i jak ją można okiwać | ||
| Casaya | |
|
| motyl22, można okiwać w łatwy sposób. zrobić hard reset *#7370# zrób kopie zapasową kontaktów,smsów-niczego wiecej z pamieci telefonu lub wgraj nowego softa z zaznaczeniem FACTORY SET edit: zapomniałem zapytać czy normalnie telefon dziala tylko wylacza sie jak wchodzisz w te funkcje? Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| sadam81 | |
|
| Przepełnienie ramu spowodowane bugami. Jak kolega wyżej poleca HR, ja tak samo. _________________ |
||
| motyl22 | |
|
| telefon dzjala normalnie po za jednym strasznie cicho słychac głos rozmówcy dodam że zrobilem wszystko co można było zrobić z poziomu telefonu aby rozmówce było slychać głośniej i powiedz prosze w jaki sposób kopiuje się kontakty chodzi mi o kopie zapasową | ||
| Casaya | |
|
| wchodzisz w menadzer plików klikasz raz na karte pamieci opcje i przywróc kopie zapasowa a co do głosu rozmówcy to podgłosniłeś sobie? zadzwon na jakis darmowy numer i podgosnij przyciskami _________________ |
||
| master228 | |
|
| z tym samoczynnym wyłączaniem to kolega tak miał w 5800, to mu zrobiłem Hard Rest i pomogło. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| master228, czytasz temat od początku? _________________ |
||
| motyl22 | |
|
| no z poziomy tel to jak juz wspomniałem sobie co mogłem to zrobiłem w sprawje tej głośności brak poprawy nie stety może głośnik ale jak odtwarzam muzyke to działa poprawnie a i po wprowadzeniu * #7370# mam podć kod blokady a nie wjem jaki jest kod | ||
| Casaya | |
|
| motyl22, 1234 lub 12345 lub 0000 _________________ |
||
| motyl22 | |
|
| ok kod 12345 zadzialał teraz reszta poprazuje na tel i zobacze jak się będzie zachowywał dziękuje za pomoc | ||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli nie pomoże zrób format karty pamięci i wgraj najnowszy soft JAFEM _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, juz mówiłem Opis:
zobaczymy co dalej _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[5530] Telefon samoistnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | mriolop | |
[5230] Po zainstalowaniu aplikacji telefon sam sie wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maxiu1122 | |
[N95] Telefon wyłącza się po 10 sek |
Pytania i Problemy z telefonami | kosiak | |
Nokia c5-00 - problem z budzikiem, telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | andrev6 | |
[E70]Podczas gry telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | 93bodzio333 | |
telefon nokia n73 samoczynnie się wyłącza |