| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| softik159 | |
|
| Witam wszystkich, otóz od 2 miesięcy borykam się z problemami, więc gdy chcę włączyć bluetooth to pisze mi ,,Nie można wykonać operacji bluetooth,, tylko nieraz mi się włączy, radio tak samo na zmiane chodzi, długo wysyła się sms i jak np. wyśle sms to pogodzinie nic nie ma (ale wiem że odrazu mi odpisano po 5 minutach bo zrobiliśmy test (we wszystkich sieciach było testowane)) ale jak wyśle drugiego to odrazu ten przychodzi:( Co w nim może być nie tak? Nokia 5230 Soft: V50.0.001 Typ: RM-588 Operator: Orange na kartę |
||
| Casaya | |
|
| Hard reset kolego.*#7370# Jak nie to najnowszy soft wgrany JAFEM _________________ |
||
| Dante | |
|
| Witam. Z tymi smsami też tak miałem, ktoś wysyłał mi wiadomość, a przeważnie to było parę osób i gdy włączyłem tryb `offline` i znow przełączyłem na `ogólny` , lub gdy wyłączyłem i włączyłem telefon dostawałem te 5 wiadomości naraz, jedna po drugiej, jakby telefon blokował do nich dostęp. Mogę powiedzieć tyle, że niedawno wgrałem czystego softa JAF-em i od tamtego czasu problem nie występuje, zobaczymy co będzie z czasem _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[E71] Karta pamięci uszkodzona |
Pytania i Problemy z telefonami | marecky1322 | |
[Nokia N95] Karta pamięci uszkodzona |
Pytania i Problemy z telefonami | Mlo_pl | |
"Karta Pamięci Uszkodzona" po otworzeniu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Marq94 | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" |
Pytania i Problemy z telefonami | krystian139 | |
[5230] Wibracje |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
[5230] Xlator |
Szukam | zenek781 | |
[5230] Ipla |