| Temat Zamknięty przez: DSV |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| prison99 | |
|
| Witam. Czy jest jakiś sposób żeby wyznaczyć trasę taką jaką chcę przejechać czyli zaznaczyć obszar na mapie i jechać. Nie chodzi mi tu że tak jak jest w tych nawigacjach jedz do, ustal punkt docelowy. Dajmy dla przykładu chcę taka trasę wbić w nawigacje . Jest możliwosć wyznaczenia takiej trasy? Pozdrawiam. |
||
| patrikos23 | |
|
| Opcja taka jest w google maps. Wybierasz wskazówki dojazdu i rysuje ci trasę. _________________ |
||
| prison99 | |
|
Mam na telefonie google maps na symbiana i nie ma tam takiej opcji. Pamiętam kiedyś miałem jakiś chiński telefon i tam faktycznie była taka opcja rysowania tras, tutaj takiego czegoś nie ma Macie jakieś pomysły? Pilnie tego potrzebuje. |
||
| patrikos23 | |
|
| Zainstaluj najnowszą google maps-tam jest na 100%, bo sam z tego korzystam. _________________ |
||
| prison99 | |
|
| Tam jest tylko wskazuje miejsce i punkt docelowy, mi chodzi o wyznaczanie ręcznie trasy np wyznaczyć taka trasę egzaminu a nie wskazać punk początkowy i końcowy tak jak tu. | ||
| patrikos23 | |
|
| hmm...w takim razie raczej nic takiego nie znajdziesz. _________________ |
||
| prison99 | |
|
| Na pewno nie ma czegos takiego? Pamietam ze na javie było cos takiego |
||
| drago_o | |
|
Każda nawigacja to ma dajesz punkt docelowy... dodajesz wszystkie punkty przez które chcesz jechać i i masz... dodanie tylu punktów trochę Ci zajmie ale da się to zrobić bez problemu..._________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Przecież to ma Garmin, Sygic i wszystkie szanujące się nawigacje. A w dodatku, to za google maps trza płacic więc nie polecam. _________________ |
||
| prison99 | |
|
| drago_o, możesz mi wytłumaczyć jak to zrobić w sygic albo garmin? Bo za chiny nie mogę wyczaić. | ||
| drago_o | |
|
| nie wiem jak w poszczególnych nawigacjach... ale w każdej powinno być podobnie, aczkolwiek z małymi różnicami... pierwsze co to musisz ustawić punkt docelowy... potem po kolei dodawać punkty przez które chciałbyś jechać(tu jest ta różnica, bo w różnych nawigacjach robi się to troszkę inaczej, zazwyczaj w opcjach trasy jak juz ustawisz punkt docelowy)... teraz po dłuższym namyśle nie jestem pewien co się stanie jak wklepujesz kilka punktów... bo są 2 opcje: 1. pojedzie w kolejności jak wklepałeś... 2. ustawi najkrótszą trasę i pomiesza kolejność punktów... _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[5230-CFW] SuperB Edition 5230@C6 v40.6.003Autor: f3toor |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230-CFW] D1VERSION AIR 5230@C6 v40.6.003Autor: D1VERSE |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5230] Soft od C6 |
Pytania i Problemy z telefonami | 1 kg | |
[5230] Xlator |
Szukam | zenek781 | |
[5230] Wibracje |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
[5230] Ipla |