| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
| Przeglądam serwis YouTube przez przeglądarkę Opera. Normalnie przy przegladaniu stron pobiera mi kb. z pakietu internetowego. Gdy chcę obejrzeć film, otwiera mi się RealPlayer i odtwarza film. Problem polega na tym, że przy oglądaniu filmu nie pobiera mi już z pakietu tylko z konta. Mam może złe ustawienia. Video? Nigdy ich nie zmieniałem. Może mieć na to wpływ, to że nie jestem w zasięgu 3G?
Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Następnym razem kosz.//patrikos23 _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| główny problem jest w tym że powinieneś się łączyć poprzez internet, nie video podczas oglądania na yt. 3g nie robi żadnej różnicy, poza szybkością transmisji danych. Punkt dostępu w realu zmień z video na internet. Video służy do oglądania telewizji cyfrowej nadawanej w technologii streamingowej. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| daanielito | |
|
| To co piszesz jest logiczne i powinno wszystko działać. Tylko teraz się łączy parę minut i nie może się połączyć. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Aby obejrzeć dany film z yt na realu musisz wydobyć adres filmu i serwera, lub odpowiednio mieć ustawione urządzenie, a z ustawieniem ja sam mam problem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| daanielito, zrób tak Ustawienia tam znajdź wideo lub bezpośredni w REAL PLAYER i zmień tam punkt dostępu na sieć wi-fi lub INTERNET bo na milion procent masz zaznaczone WAP. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nokia X6 - dziwne trzeszczenie podczas oglądania filmów |
Pytania i Problemy z telefonami | Sin | |
[C6] Nie mogę założyć konta e-mail |
Pytania i Problemy z telefonami | piotrus840 | |