Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
A.Wesker [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 10:41 [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam!
Otoz dostalem dzis wiadomosc o aktualizacji softa do wersji v.50.0.01.Ale za cholery nie moge zaktualizowac z poziomu telefonu.Pisze brak dostepnych aktualizacji.Dodam ze mam tel z salonu.Wiec pytanie.Jak dokonac aktualizacji z poziomu fona!

[ Komentarz dodany przez: Satio: 01 Lip 2011 10:53 ]
Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. //Satio

Laki1231 [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 11:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
N5230, jak masz telefon z salonu i branodwany to możesz nie mieć tej aktualizacji. Trzeba byłoby zmienić product code telefonu.

Casaya [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 12:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
N5230, czasem tak jest.miałem podobnie.kupiliśmy sobie z kolega po nokii 5800 z v11 zaktualizowalismy do v51.potem kolega aktualizował do v52 a mi nie wykrywalo aktualizacji.cały czas próbowałem.nie udawało się aż wkońcu zaskoczyło.pewnie mogłem aktualizować z pozycji komputera ale nie wiedziałem że można bo wtedy dopiero zaczynałem przygodę z symbianem.moja rada?próbuj.może pójdzie.albo jak nie masz komputera do w kafejce internetowej to zrób.

A.Wesker [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 01:33   Postaw piwo autorowi tego posta

W aktualizacjach mam aktualizacje do wersji v.50 ale za CIACH nie da się zaktualizować kod emotikony: :/

Nie używamy wulgaryzmów.//patrikos23

A.Wesker [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 06:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Otóż mam takie coś
A jak chce zaktualizowac to wyskakuje mi to

Laki1231 [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 07:18   Postaw piwo autorowi tego posta

N5230, jak już to zaznaczysz musisz kliknąć tą stzałke PLAY tak jaby. 1 ikona nad napisem opcje, 1 screen.

A.Wesker [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 07:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Tez próbowałem tak i wywala ze przez kompa.A wiem ze jest.Sprawdzałem po Pc

Laki1231 [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 07:29   Postaw piwo autorowi tego posta

No to jak komputer pisze to nic innego nie zrobisz, być może to ta większa aktualizacja co Nokia zapowiadała.

A.Wesker [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 07:32   Postaw piwo autorowi tego posta

No wlasnie watpie

Baton [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 01 Lip 2011 10:56   Postaw piwo autorowi tego posta

według mnie jest to jakaś większa aktualizacja i przez fona by to za długo trwało =( spróbuj przez kompa zainstalować

A.Wesker [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 02 Lip 2011 12:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Z tego co się dowiedziałem to jakies 122mb.Czy jest duza?Niestety nie.

Casaya [5230]Jak zaktualizować soft z poziomu telefonu Napisany: 02 Lip 2011 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
Baton, moja aktualka miala 144 mb i poszła przez telefon