| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| A.Wesker | |
|
| Witam! Otoz dostalem dzis wiadomosc o aktualizacji softa do wersji v.50.0.01.Ale za cholery nie moge zaktualizowac z poziomu telefonu.Pisze brak dostepnych aktualizacji.Dodam ze mam tel z salonu.Wiec pytanie.Jak dokonac aktualizacji z poziomu fona! [ Komentarz dodany przez: Satio: 01 Lip 2011 10:53 ] Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. //Satio _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, jak masz telefon z salonu i branodwany to możesz nie mieć tej aktualizacji. Trzeba byłoby zmienić product code telefonu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| N5230, czasem tak jest.miałem podobnie.kupiliśmy sobie z kolega po nokii 5800 z v11 zaktualizowalismy do v51.potem kolega aktualizował do v52 a mi nie wykrywalo aktualizacji.cały czas próbowałem.nie udawało się aż wkońcu zaskoczyło.pewnie mogłem aktualizować z pozycji komputera ale nie wiedziałem że można bo wtedy dopiero zaczynałem przygodę z symbianem.moja rada?próbuj.może pójdzie.albo jak nie masz komputera do w kafejce internetowej to zrób. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
W aktualizacjach mam aktualizacje do wersji v.50 ale za CIACH nie da się zaktualizować Nie używamy wulgaryzmów.//patrikos23 _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Otóż mam takie coś A jak chce zaktualizowac to wyskakuje mi to _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, jak już to zaznaczysz musisz kliknąć tą stzałke PLAY tak jaby. 1 ikona nad napisem opcje, 1 screen. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Tez próbowałem tak i wywala ze przez kompa.A wiem ze jest.Sprawdzałem po Pc _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| No to jak komputer pisze to nic innego nie zrobisz, być może to ta większa aktualizacja co Nokia zapowiadała. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| No wlasnie watpie _________________ |
||
| Baton | |
|
| według mnie jest to jakaś większa aktualizacja i przez fona by to za długo trwało =( spróbuj przez kompa zainstalować _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Z tego co się dowiedziałem to jakies 122mb.Czy jest duza?Niestety nie. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Baton, moja aktualka miala 144 mb i poszła przez telefon _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[VIVAZ] Jak zaktualizować soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | daniel741 | |
[5230] Pełen dostęp do E:/resource/ z poziomu telefonu? |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |
[E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu |