| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Samson | |
|
| Cześć! Nie wiem czy już ktoś miał taki problem i opisywał go na forum bo niestety nic nie udało mi się znaleźć za pomocą wyszukiwarki(może za słabo szukałem). Problem jak w temacie. Niektóre aplikacje pobierane z tego forum potrafią mi po kilku dniach zniknąć. Co ciekawe gdy później je instaluję na nowo to pyta się mnie telefon czy mam nadpisać daną aplikację. Niestety ich ikonek nie ma tak samo jak nie widnieją w menadżerze aplikacji. o co może chodzić? Drugi problem to mała ilość pamięci na telefonie. Czyściłem już go za pomocą aplikacji Clear HY, instaluje wszystkie nowe aplikacji na karcie pamięci a pomimo tego i tak na telefonie pozostaje mi 10 MB wolnej pamięci. Da się ten fakt jakoś zmienić? |
||
| Laki1231 | |
|
| Pierwszy problem proponuje najnowszy soft (wgrany JAFEM na czysto)plus format karty pamięci. Drugi problem nawiązuje do pierwszego. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Samson, bardzo prosze uzupelnic profil o dane. nie wiemy nic oprocz modelu telefonu.musimy takze znac soft by wiedziec jak pomoc... _________________ |
||
| Samson | |
|
| Uzupełniłem dane profilu. Dziękuje za odpowiedź. W wolnej chwili sprawdzę czy to coś pomoże. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Znikajace foldery |
Pytania i Problemy z telefonami | damin1222 | |
[C6] Aplikacje |
Szukam | xxx886 | |
Aplikacje |
Szukam | MarcinX | |
Aplikacje nokia |
Aplikacje Java | BoRoS | |
aplikacje na n97 |