| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| Witam.. Posiadam Nokie 5310 Xm po upadku.. telefon nie włacza sie , nie reaguje na ładowarke.. Porównałem płytę główną z inna płyta tego samego modelu i zauważyłem że moja płyta nie posiada jednej czesci . Zaznaczone czerwonym kółkiem.. troche słabo .Pobieranie / Download:
No i moje pytanie do was.. Co to za część i ile kosztuje ? Pozdrawiam . _________________ |
||
| Casaya | |
|
| nie widzę za bardzo gdzie to jest... logicznie myśląc,jesli ta cześć sie odczepia,to napewno tez przyczepia,wiec da sie pewnie to kupic,lub w komisie naprawic. a jesli sie oderwalo i trzeba przylutowac,to juz grubsza sprawa bo do tego trzeba lutownicy precyzyjnej,bo tam sa cienkie sciezki do zlutowania i nie kazdy to zrobi. najlepiej oddaj do komisu,jak gostek zrobi to twoje szczęście. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| To jest taki badziew na 6pinowym złączu chyba, będzie potrzebna druga płyta. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| komis jak nic _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Najlepiej kup taki sam telefon z aukcji w necie.rozbity wyświetlacz itp,tanio kupisz. wyciagniesz płytę główną i masz na wymianę.podmieniasz płytę i działa jak nowy. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
W Play Fresh nowe pakiety minut i Nokie 5310 XpressMusic ora |
Newsy | ziomek | |
[e50] Biały ekran po upadku |
Pytania i Problemy z telefonami | wuyon | |
[Satio] Po upadku na ziemię nie działa. |
Pytania i Problemy z telefonami | czekolada | |
[N96] Po upadku się nię włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | kiler199712 | |
Kolejna część Angry Birds Space |
Newsy | Laki1231 | |
[N500] Nie działa część gier |
Pytania i Problemy z telefonami | Qabrix | |
Apple udostępni część swoich patentów? |
Newsy | Laki1231 | |
[N500] Zniknęła część plików z folderu sys/bin |
Pytania i Problemy z telefonami | matrixskl | |
Film promujący najnowszą część Angry Birds SeasonsAngry Birds Seasons: Ham'o'Ween |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia C7] Jaka karta pamięci? |
Akcesoria & Gadżety | depcik94 | |