Temat Przesunięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
Sniper512 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 09:28 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Szukam aplikacji odblokowującej / umożliwiającej korzystanie w pełni z flesha od kamerki i wykorzystanie jej jako latarki.
Za pomoc serdecznie dziękuje.

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // radziubaker
Casaya [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 09:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
masz w ovi store aplikacje torch

juz dwie osoby dzisiaj pytaja o latarke...
co w Polsce nie ma swiatła?

edit:
masz tutaj

http://symbiane.pl/phone-...rch&start=0
i
http://symbiane.pl/best-t...rch&start=0
i
http://symbiane.pl/ntorch...rch&start=0
i
http://symbiane.pl/smartp...rch&start=0

wystarczy poszukać kod emotikony: :P

Sniper512 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 09:44   Postaw piwo autorowi tego posta
No wszystkie mam poinstalowane, są opcje na włączenie tej lampy (flashlight) lecz nie działa. Uruchamiałem komórkę ponownie i nic. Do tej pory korzystałem z Fun Torch. Mogłem rozjaśniać sobie drogę różnymi kolorkami wyświetlacza.
Wolę jednak odblokować tą diodę LED.

Dziękuje radziubaker, za podesłanie linków, ale już wcześniej je widziałem. Mój błąd, że nie napisałem w 1-szym poście, że nie skutkują.

Szukamy dalej kod emotikony: :)
Grzenio [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 09:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Sniper512, próbowałeś program 'S60SpotOn'?

Casaya [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 09:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Sniper512, masz w OVi store pełnop tych TORCH czy LAMP

patrzyłeś?

Sniper512 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 09:57   Postaw piwo autorowi tego posta
Tak, programy z OVI store też przetestowane.
S60SpotOn, również zawiódł.
Casaya [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 11 Paź 2011 10:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Sniper512, znaczy ze masz problem z telefonem.Hard reset zrób

Laki1231 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 12 Paź 2011 07:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Ciężko znajść aplikacje która będzie działać najlepiej jak poda ktoś nazwę kto używa.

sadam81 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 12 Paź 2011 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
W Ovi Store jest aplikacja Bright Light na s60v5, sam używam na X6. Nie pobieraj z forum bo potrzeba do tego certyfikatu do podpisania. Z Ovi masz już podpisaną.

Sniper512 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 01 Lis 2011 01:24   Postaw piwo autorowi tego posta
Hard reset zrobionym. Ponowny hack i żaden program nie włącza mi lampy od aparatu mimo, że jak robię zdjęcie to błyska.
Bright Light nie pasuje pod mój tel.
Mam s60v3
Laki1231 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 01 Lis 2011 07:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Sniper512, ty masz s60v.5 a nie v3 i niektóre aplikacje działają z v3 na v5.

Sniper512 [5320] Odblokowanie lampy i używanie jako latarki Napisany: 02 Lis 2011 09:06   Postaw piwo autorowi tego posta
Mimo to nie działa. Jakieś inne propozycję?
1 2 »