| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| slooneczkoo | |
|
Szukam jakiejś aplikacji lub czegoś innego co pozwalałoby oglądać filmy w internecie które potrzebują tej wtyczki. Znalazłem FlashLite, ale nie wiem jak mam go 'zainstalować' Jeślibyście w miare mogli to pomóżcie |
||
| Casaya | |
|
| Zainstaluj sobie Opere Mobile .to jest najnowsza przeglądarka a wbudowanym flashem http://symbiane.pl/opera-...51,24.htm#81815 pobierasz na laptopa czy komputer.kopiujesz na karte pamieci.Odszukujesz poprzez menadżer plików (zainstalowany w telefonie) i klikasz na daną aplikacje.i samo sie instaluje edit: a aplikacje FlashLite isnatlujesz w ten sam sposób jak opere |
||
| slooneczkoo | |
|
| Hmmm... mam Opere, ale troszke starszą wersje sprawdze z tą edit: ok, zaktualizowałem moją Opere do tej ktorą mi podałes, wszystko się ładnie i pieknie zainstalowało, ale jak chiałem włączyc jakis film na stronie ekino.tv to są tam te czerwone kołka ze znaczkiem 'play' robie tak jak na kompie, ale kiedy powinien włączyc sie film to widze czarny wyswietlacz i żaden film nie leci. Może wiesz o co chodzi ? Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Może strona jest już w html5, wtedy nie odtworzysz. _________________ |
||
| slooneczkoo | |
|
| Czyli musze szukac takiej strony ktora jest napisana w innym html czy na html5 też jest jakis mobilny flash player ? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma to musi być obsługa systemu jak w przypadku N8 na której te strony działają, i działa dobrze nawet wrzuta. _________________ |
||
| slooneczkoo | |
|
| Czyli nie ma co kombinować z moją nokią, poprostu nie będzie działać i koniec, tak ? | ||
| Laki1231 | |
|
| Niestety tak. Tu by Ci się nadroid jakiś przydał. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| temat uważam za rowiązany.zamykam | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6] Flash player |
Szukam | coltmm | |
[N 500] Flash player |
Pytania i Problemy z telefonami | dubal | |
[Omnia HD] Flash Player |
Szukam | Szymon035 | |
[E52] Flash Player |
Szukam | Deyw | |
[2.2+] Adobe Flash Playerodpowiada za wyświetlanie obrazków flash podczas serfowania po internecie |
Aplikacje | patrikos23 | |
[Nokia C7] Adobe Flash Player |
Pytania i Problemy z telefonami | depcik94 | |
Aktualizacja Flash Player 10.2 - już jest!18.03.2011 |
Newsy | sadam81 | |
Aktualizacja Adobe Flash Player już w Markecie! |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Jak sprawuje się Flash Player w Androidzie 2.2 |
Newsy | Jack | |
[N97 mini] Czy można zainstalować flash player 10 |
Pytania i Problemy z telefonami | tytan1992 | |