Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
slooneczkoo [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 07:27 [5530] Flash Player   Postaw piwo autorowi tego posta

Szukam jakiejś aplikacji lub czegoś innego co pozwalałoby oglądać filmy w internecie które potrzebują tej wtyczki. Znalazłem FlashLite, ale nie wiem jak mam go 'zainstalować' Jeślibyście w miare mogli to pomóżcie kod emotikony: ;)
Casaya [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 07:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
Zainstaluj sobie Opere Mobile .to jest najnowsza przeglądarka a wbudowanym flashem

http://symbiane.pl/opera-...51,24.htm#81815

pobierasz na laptopa czy komputer.kopiujesz na karte pamieci.Odszukujesz poprzez menadżer plików (zainstalowany w telefonie) i klikasz na daną aplikacje.i samo sie instaluje

edit:
a aplikacje FlashLite isnatlujesz w ten sam sposób jak opere
slooneczkoo [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 07:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Hmmm... mam Opere, ale troszke starszą wersje
sprawdze z tą kod emotikony: ;)

edit:

ok, zaktualizowałem moją Opere do tej ktorą mi podałes, wszystko się ładnie i pieknie zainstalowało, ale jak chiałem włączyc jakis film na stronie ekino.tv to są tam te czerwone kołka ze znaczkiem 'play' robie tak jak na kompie, ale kiedy powinien włączyc sie film to widze czarny wyswietlacz i żaden film nie leci. Może wiesz o co chodzi ?

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker
Laki1231 [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 16/5
Może strona jest już w html5, wtedy nie odtworzysz.

slooneczkoo [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 09:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Czyli musze szukac takiej strony ktora jest napisana w innym html czy na html5 też jest jakis mobilny flash player ?
Laki1231 [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 09:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma to musi być obsługa systemu jak w przypadku N8 na której te strony działają, i działa dobrze nawet wrzuta.

slooneczkoo [5530] Flash Player Napisany: 25 Sie 2011 10:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Czyli nie ma co kombinować z moją nokią, poprostu nie będzie działać i koniec, tak ?
Laki1231 [5530] Flash Player Napisany: 26 Sie 2011 09:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Niestety tak. Tu by Ci się nadroid jakiś przydał.

Casaya [5530] Flash Player Napisany: 26 Sie 2011 09:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/7
temat uważam za rowiązany.zamykam