| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patryk1694 | |
|
| Witam,od jakiegos czasu nie dziala mi gniazdo audio w mojej nokii,orientuje sie ktos moze,czy wymiana calego gniazda z tasmą jest skomplikowana?duzo bedzie to kosztowac w jakimś serwisie GSM? znalazlem cos takiego w internecie Pobieranie / Download: jest możliwosc samodzielnej wymiany? z gory dziekuje za odpowiedzi
|
||
| Casaya | |
|
| musze ci powiedziec ze rozbierałem nokie 5530 i da sie to wymieic samemu jesli nic nie trzeba bedzie lutowac. ewentualnie w komisie ze 25 zł powinni skasowac tutaj masz mniej wiecej o co chodzi Pobieranie / Download:
|
||
| patryk1694 | |
|
dzieki bardzo za odpowiedz,w takim razie jutro postaram sie zajsc do jakiegos serwisu i napisze co i jak,moze sie komus to przyda na przyszlosc |
||
| Casaya | |
|
| patryk1694, kazdy komis bierze podobnie a zarazem inaczej.ale to nie jest droga wymiana raczej... czekamy do jutra _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Lepiej sam nie kombinuj taka moja dobra rada coś źle złożysz i będziesz płakał że nie działa, dotykowce nokii są nieobliczalne np 5800 po rozłożeniu ekran nie działa ;D myślę, że taka usługa nie więcej niż 20zł tylko zanieś do porządnego komisu bo jak trzeba lutować a rozgrzeją Ci płytę to będzie kosz później._________________ |
||
| patryk1694 | |
|
| a wiec bylem dzisiaj w serwisie,jedynym w moim miescie,no i nie za bardzo rozgarnięty koleś oświadczył mi,ze za taka naprawe zyczy sobie nie mniej niż 60zł,jesli powodem nie dzialania jest zalanie to moze kwota wzrosnac,takze bede musial sprobowac poszukac jakiegos innego serwisu,bo +60zł za naprawe takiej 'pierdoły' to chyba zbyt duzo,patrząc na wartosc telefonu ;d | ||
| Casaya | |
|
| patryk1694, wez go wysmiej.żerują panowie na niewiedzy klientów... _________________ |
||
| patryk1694 | |
|
ogolnie jakies dziwne podejscie ma,ja do niego podchodze mowie co i jak,powiedzialem ze jak go kupilem to nie dzialaly juz,ze moze ktos np.pod kątem sluchawki wkładał i dlatego nie łączy,a on sie tylko glupio usmiechal,no ale nie dam mu zarobić |
||
| Laki1231 | |
|
| Znam takich oszustów nie daj się max 30zł średnio 20 minimum 10 _________________ |
||
| patryk1694 | |
|
| a wiecie moze czy gwarancja bedzie obejmowac takie uszkodzenie? | ||
| Laki1231 | |
|
| Zależy na kogo trafi 50/50;D _________________ |
||
| patryk1694 | |
|
| bo w sumie to chyba bedzie uszkodzenie mechaniczne,tak wiec pewnie male szanse | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[X6] Gniazdo 3,5mm + taśma - ceny |
Pytania i Problemy z telefonami | klik218 | |
[5530-CFW] Ported C6 5530@C6 v32.0.007Autor: marcv |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
Audio PlayerOdtwarzacz muzyczny |
Python | Jack | |