| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| gawciux | |
|
| Witam mam problem ponieważ chciałbym zhackować softa v32 jafem bo jakoś nie działa mi phoenix ale tam jest tak że trzeba wyłączyć telefon potem podpiąć pod usb i następnie wcisnąć przycisk power ale jak mam podpięty telefon pod usb to nie działą mi ten przycisk. Proszę o pomoc | ||
| Laki1231 | |
|
| Odpisalem w temacie z hakowaniem to nie wina przycisku, ewentualnie sterowniki lub zrób metodą za pomocą Phoenix'a lub jeszcze prościej: http://symbiane.pl/just-h...5-3-vt22648.htm _________________ |
||
| gawciux | |
|
| tak wiem ale chciałbym zrobić taki dosłowny hard reset nie tam jakimś programikiem albo kodem tylko na nowo soft wgrać i dlatego się chciałem dowiedzieć. może jest jakaś funkcja która wgrałaby przez jafa ale bez integracji z tym przyciskiem? | ||
| Laki1231 | |
|
| Zrób sobie Phoenix'em będzie to samo. Tylko pomiń pkt z podmianą pliku. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| gawciux | |
|
| gry wgrywam czysty soft wyskakuje taki blad Uploaded with ImageShack.us |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
Pobierz i zainstaluj. _________________ |
||
| gawciux | |
|
| teraz phoenix nie wykrywa mi telefonu. przeinstalowanie coś da? | ||
| Laki1231 | |
|
Powinno wgraj stery z linku powyżej potem phoenix'a i uruchom ponownie komputer. PS: takie rzeczy najlepiej robić na . Usuń OVI i PC SUite jeśli masz._________________ |
||
| gawciux | |
|
| nic z tego nadal wyksakuje ten błąd co wcześniej na screenie ovi i pcsuite mam odinstalowane | ||
| Laki1231 | |
|
| Proponuje system windows xp. _________________ |
||
| gawciux | |
|
| spróbuje jeszcze z tymi sterownikami od kabla z jafem może sie uda ten przycisk uruchomic. (musi byc zaznaczona funkcja dead phone?) mysle że bez tej funkcji nie trzeba wyłączac telefonu @edit przycisk dziala ale jest drugi problem Uploaded with ImageShack.us |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak wyłączysz funkcje deadphone to telefon zostanie tylko zaktualizowany i tyle. Użyj innego komputera lub przeinstaluj system. ALe teraz Phoenix'em powinno iść. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800] Aparat nie działa , nie odtwarza filmów . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
[5530] Nie włącza się i na nic nie reaguje |
Pytania i Problemy z telefonami | davidmak | |
[NIE DZIAŁA] MaherHackers.comstrona z wyrabianiem certyfikatów |
Hacked Symbian/Flashing | borek691 | |
garmin nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | piotrekk280 | |
[5800] SpeedMeter nie działa |