| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| zagadka | |
|
| Witam mam mały problem mianowicie jakiś czas temu zainstalowałem na telefonie aplikację której mogłem używać przez okres testowy a później musiałem podać kod aby dalej używać aplikacji i tu jest problem bo teraz żeby odinstalować tą aplikacje muszę podać ten kod a żeby go uzyskać muszę zakupić tą aplikację. Mam pytanie czy jest jakaś inna możliwość pozbycia się tej aplikacji z telefonu? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 _________________ |
||
| Harmattan | |
|
To nie możesz po prostu przez menadżera aplikacji jej odinstalować ? Albo uzyj zewnętrznego menadżera plików. Zawsze też format karty pomoże, jeśli tam ją zainstalowałeś _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a jak odinstalowujesz? ja wchodze w ikone aplikacje.klikam na organizuj. potem klikam na niechciana aplikacje i daje usuń. lub wejdz w Ustawienia telefonu. Menedżer aplikacji Zainst.aplik. tutaj znajdz niechcianą aplikacje i odinstaluj. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| radziu niektorych się nie da.Podaj co sie wyswietla,są tam jakies cyferki?Jak tak to jest to ten kod.Przynajmniej ja to miałem! _________________ |
||
| Casaya | |
|
| A.Wesker, w ostatecznosci Xplore ratuje _________________ |
||
| zagadka | |
|
Satio napisał/a: gdy chcę ją odinstalować przez Nokia Application instaler odinstalować to sie program zawiesza
Satio napisał/a: właśnie problem w tym że zainstalowałem ją w pamięci telefonu.
radziubaker napisał/a: nie działa prosi o podanie kodu tak samo jak przy próbie odinstalowania przez menadżer aplikacji.
_________________ |
||
| Casaya | |
|
| zagadka, a standardowe kody nie pomagają?jakies 0000 czy 12345 _________________ |
||
| zagadka | |
|
| radziubaker, nie pomagają _________________ |
||
| Casaya | |
|
| zagadka, masz X-plore? http://symbiane.pl/x-plor...ore&start=0 tym odinstalujesz wszystko _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| No ale ci sie wyswietla.Np Vericfation code? _________________ |
||
| zagadka | |
|
| A.Wesker, przy próbie odinstalowania aplikacji wyskakuje mi okienko z napisem Enter code: radziubaker, wypróbuje. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
zagadka, zawsze zostaje czyszczenie pamięci fona _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |